Jeste li spremni za Svetsko prvenstvo u fudbalu? Zavalite se ispred vašeg televizora, pivo u jednu ruku, a u drugu smartfon na kojem imate aplikacije koje će vam olakšati praćenje najveće sportske smotre na svetu. Imajte na jednom mestu sve o Mundijalu, reprezentacijama, gradovima domaćinima i stadionima, pratite rezultate uživo, razmenjujte sličice, odigrajte i svoj meč na igrici, a na kraju proverite svoje znanje u kvizu protiv navijača širom sveta.

TL YouTube In Post

FIFA for iPad
Na vaš iPad stiže jedna od najboljih fudbalskih aplikacija sa ličnim odobrenjem iz FIFA koja će vam olakšati praćenje Svetskog prvenstva u fudbalu. Na jednom mestu čekaju vas rasporedi mečeva, poredak u grupama, ali i sve o 32 ekipe koje će se boriti za pehar. Tu su priče o reprezentacijama i igračima, slike i zvanični FIFA video snimci, ali i poredak muških i ženskih selekcija na FIFA rang listi. Međutim, FIFA for iPad moći ćete da koristite i nakon Mundijala jer je na aplikaciji dostupno čak 197 liga širom planete, pa ćete uz vas uvek imati najnovije informacije iz sveta fudbala.

FIFA-for-iPad-LOGO

Veličina: 77.8 MB
OS: iOS
Cena: besplatno

Panini Online Sticker Album
Skupljate li sličice najboljih fudbalera u čuvenom Panini albumu i razmenjujete ih sa prijateljima ali i nepoznatim kolekcionarima na dobro poznatim sastajalištima širom gradova? Sada to možete uraditi i online, direktno sa svog smartfona i to sa ljubiteljima ove zanimacije širom sveta. Kreirajte svoj nalog, a duplikati će vam samo odlaziti iz ruku, dok poslednja sličica ne bude zalepljena.

Panini-Online-Sticker-Album-LOGO

Veličina: 93.8 MB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

FIFA 14 by EA SPORTS
Jedna od najpoznatijih sportskih igrica u svojoj izvedbi za 2014. dolazi i na vaše iOS i Android uređaje. Tu vas čekaju sve reprezentacije sa Svetskog prvenstva koje možete selektirati i voditi u virtuelnom Mundijalu i to na oficijalnim terenima na kojima se igra sa zvaničnom loptom. Kada izgustirate smotru iz Brazila posle se možete igrati sa nekim od 600 licenciranih timova iz 33 registrovane lige.

FIFA-14-by-EA-SPORTS-LOGO

Veličina: 1.20 GB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

Teren
Domaća društvena mreža za ljubitelje sporta na jednom mestu vam donosi rezultate, sportske zamimljivosti, takmičenja, navijanje i druženje. Svoje poznavanje fudbala, košarke i tenisa možete proveriti u nadmetanju s ostalim korisnicima, ili jednostavno uživo komentarisati utakmicu na posebnom blogu. I potom sve to podeliti sa prijateljima kroz fotografije i stavove, dok vam obaveštenja stižu iz celog sveta.

Teren-LOGO

Veličina: 16.1 MB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

SofaScore LiveScore
Praćenje rezultata uživo je svakodnevna navika svih kladioničara, ali i pravih zaljubljenika u sport. Tako će biti sigurno i tokom predstojećeg Svetskog prvenstva. Ali na vaš uređaj preko SofaScore LiveScore aplikacije mogu stići i uživo rezultati iz neke od više stotina liga iz desetinu sportova, a sve što je dovoljno je da ih odaberete i tako izdvojite u moru takmičenja. I sve to sa minimalnim protokom interneta.

SofaScore-LiveScore-LOGO

Veličina: 10.4 MB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

Brazil Cup 2014
Najvažnije sportsko takmičenje zaokuplja ljubitelje fudbala širom sveta tokom juna i jula, a sa ovom aplikacijom možete tačno ispratiti kada vam počinje omiljeni meč, u vašoj vremenskoj zoni. I ne samo to, tu je i praćenje rezultata uživo, sastavi timova, vesti, kao i informacije o stadionima na kojima se igraju utakmice, u nekom od prelepih brazilskih gradova.

Brazil-Cup-2014-LOGO

Veličina: 25.7 MB
OS: iOS
Cena: 1 USD

Brazil Football Game Quiz 2014
Mislite da znate sve o fudbalu i aktuelnom Mundijalu u Brazilu? Ali i da poznajete pojedine igrače do te mere da biste o njima mogli da vodite duge razgovore? Ovaj kviz namenjen je pre svega mlađim generacijama koje se sećaju dešavanja od Svetskog prvenstva u Italiji 1990. do danas, jer na vaš smartfon dolaze kviz pitanja iz tog perioda. Zato telefon u ruke i na proveru znanja.

Brazil-Football-Game-Quiz-2014-LOGO

Veličina: 18.8 MB
OS: iOS
Cena: besplatno