Početna Gadgets Najbolja mera – Acer Iconia W510

Najbolja mera – Acer Iconia W510

Sa 10-inčnim ekranom, model koji predstavljamo pre svega je praktični tablet uređaj, ali zbog pune verzije Windows 8 platforme može da posluži i kao PC računar


Sada bismo se već ponavljali ako bismo naglasili da dolazi vreme višenamenskih hibrida tableta i PC računara sa štedljivim Intel Atom procesorom. Posle nekoliko testiranih modela dobili smo i mnogo jasniju sliku upotrebne vrednosti, mogućih namena i ciljane publike ove nove kategorije mobilnih aparata. Osnovna razlika – pored nekih specifičnih dodataka i minimalnih varijacija u formi – je u veličini ekrana, pa samim tim i čitavog uređaja. Imamo veliko zadovoljstvo da vam predstavimo 10-inčni model u produkciji kompanije Acer.

Tablet pre svega

Da nije Windows logotipa na više mesta na kućištu, lako biste mogli pomisliti da je Acer Iconia Tab W510 samo još jedan „klasični“ Android tablet uređaj, kakvih sve više ima na tržištu. Tablet uređaji su korisni zbog malih dimenzija i mogućnosti korišćenja u najrazličitijiim situacijama – od rada u pokretu tokom dana (u kancelariji, na ulici, u kafeu…), preko fotelje ispred TV aparata, do kreveta pred spavanje.
… Više u Tech Lifestyle Mart 2013.
https://itunes.apple.com/app/tech-lifestyle-adria/id577776852?mt=8

Autor: Borislav Blagojević