Početna Gadgets Novi Toshiba laptop računari serije Satellite C

Novi Toshiba laptop računari serije Satellite C


Kompanija Toshiba predstavila je nove laptop računare serije Satellite C, čiji veliki izbor pristupačnih mobilnih računara sa novim atraktivnim dizajnom zadovoljava potrebe velikog broja korisnika. Serija Satellite C dolazi u brojnim različitim konfiguracijama, uključujući neke modele sa ekranom osetljivim na dodir, veličine 39,6 cm (15,6 inča). Ova nova linija pouzdanih i isplativih laptop računara obavlja sve osnovne svakodnevne računarske zadatke i namenjen je ljudima čiji je osnovni zahtev da imaju pouzdan računar za svakodnevnu upotrebu.

Svakodnevni rad na računaru po izboru
„Nastavljamo da nudimo kvalitetne, pouzdane i pristupačne laptop računare za svakodnevni rad na računaru ponudom nove serije Satellite C, koja nudi veliku konektivnost i opcione modele sa ekranom osetljivim na dodir“, izjavio je Adrijan Vazdar, biznis menadžer kompanije Toshiba. „Posebno smo ponosni na činjenicu da ovi laptop računari imaju iste vrhunske karakteristike dizajna kao ostali deo našeg ovogodišnjeg asortimana.“

Interaktivni korisnički doživljaj – takođe na dodir
Toshiba takođe nudi ekran osetljiv na dodir pored svog osnovnog asortimana. Korisnici mogu da uživaju u interaktivnom korisničkom doživljaju zahvaljujući instaliranom operativnom sistemu Windows 8.

Bez obzira da li se skroluje prstima kroz internet stranice i dokumente, dodiruje ili klizi prstom za navigaciju, manuelno „povlače“ dokumenti kada se organizuje ekran ili „rastežu“ objekti da bi se bolje videli jednostavnim pokretom prsta, ekran osetljiv na dodir po celoj površini sa „touch and swipe“ podrškom čini korišćenje računara intuitivnijim nego ranije. Svi modeli iz nove serije Satellite C nude sveobuhvatne performanse za svakodnevne računarske zadatke, od osnovnih poslovnih aplikacija, digitalne komunikacije i pretraživanja interneta, do uživanja u multimedijalnim sadržajima, kao što su snimljeni HD filmovi i onlajn muzika, video materijali i igre, kod kuće i u pokretu.