Početna Gadgets Moderni i moćni Mini PC – Asus VivoPC VM62N, VM62, i VM42

Moderni i moćni Mini PC – Asus VivoPC VM62N, VM62, i VM42

Moderni i moćni Mini PC modeli sa opcionom zasebnom grafikom koja podržava 4K/UHD i Vivo DualBay za fleksibilnost prilikom skladištenja podataka i nadogradnje

VivoPC računari su opremljeni snažnim Intel® Core™ procesorima četvrte generacije, zasebnom NVIDIA® GeForce® grafikom sa 4K/UHD podrškom i ASUS SonicMaster tehnologijom u modernom, kompaktnom pakovanju, površine nešto veće od kutije za DVD-ove.

VivoPC je dizajniran za svakodnevne računarske potrebe korisnika, obezbeđujući korisniku i podršku za 4K/UHD multimedijalno iskustvo; kao i fleksibilnost Vivo DualBay dizajna za korisnike koji traže veću brzinu ili veći prostor za skladištenje podataka. ASUS HomeCloud, zajedno sa 802.11ac Wi-Fi adapterom omogućava korisnicima da pristupe svom računaru i lako strimuju multimedijalne sadržaje na TV uređaj.

 

Zasebna grafika sa 4K/UHD podrškom i ASUS SonicMaster tehnologija

Vrhunske specifikacije VivoPC VM62N i VM62 modela odlikuje Intel Core™ i54210U procesor četvrte generacije spreman da obezbedi glatke performanse i neverovatno detaljan i realističan prikaz u 4K/UHD rezoluciji ; VivoPC VM62N čak ima zasebnu NVIDIA GeForce grafičku kartu. VivoPC VM42 karakteriše Intel Celeron 2957U procesor i integrisana Intel HD grafika.

VivoPC računari poseduju ugrađeni SonicMaster audio sa MaxxAudio® alatom za tuniranje perfektnog zvuka. AudioWizard alat omogućava korisnicima da izaberu jedan od pet unapred definisanih zvučnih režima (muzika, filmovi, igranje, govor i snimanje) i obezbede sebi najbolji zvuk za filmove i muziku.

 

Vivo DualBay – lako proširivo i fleksibilno rešenje sa dva slota za diskove

Novi modeli VivoPC računara poseduju Vivo DualBay – jedinstveni dizajn za skladištenje podataka koji može da primi do dva diska istovremeno. Ovo korisnicima daje mogućnost da prilagode konfiguraciju diskova svojim potrebama – bilo da se radi o brzim SSD diskovima ili velikom kapacitetu standardnih diskova.

Dva 2.5 – inčna diska su više nego dovoljna za smeštanje cele korisnikove filmske ili muzičke kolekcije, dok je kombinacija 2,5 – inčni hard disk i SSD savršen izbor za brzo pokretanje operativnog sistema i munjevito lansiranje aplikacija.

 

Pristup vašim podacima u “Cloud”-u bilo kada i bilo gde uz ASUS HomeCloud

ASUS HomeCloud omogućava korisnicima VivoPC računara da sa udaljene lokacije strimuju multimedijalne sadržaje ili upravljaju podacima na računaru. VivoPC računari poseduju 802.11ac Wi-Fi adapter i Wi-Fi GO! Alat koji omogućava daljinsku kontrolu računara preko mobilnog uređaja. ASUS HomeCloud može čak i vaš računar pretvoriti u privatni “cloud” servis. VivoPC računari se obezbeđuju sa 100GB ASUS WebStorage servisa besplatnog tokom godinu dana tako da vašim podacima možete pristupiti sa bilo koje lokacije s internet konekcijom.