Atomic men

Redster S9


Najnovija generacija Redster skije savršena je za kratke i srednje zavoje na stazi, izuzetno stabilna i lako vodljiva skija. Redster S9 su nove slalomske skije sa skijaškom tehnologijom za Svetsko prvenstvo. Sa Servotec tehnologijom sada su još agilnije i stabilnije. Reč Servotec proizilazi iz reči „servo upravljač“, koji osigurava precizne nastavke i potpunu kontrolu pri velikim brzinama. Redster S9 je savršen izbor za svakoga ko uživa u kratkim i brzim zavojima.
CENA: 104.391 RSD

TL YouTube In Post

Hawx Prime 120

Moderno dizajnirane i udobne muške pancerice Hawx Prime 120 za skijanje su idealne za rekreativne i napredne skijaše u potrazi za laganom, udobnom i toplom pancericom. Materijal od kojeg su napravljene pruža dugotrajnost i izdržljivost. Pancerica je namenjena vrhunskim skijašima. Memory Fit 3D Platinum tehnologija pruža odličnu udobnost, može se u potpunosti oblikovati prema vašoj nozi, a 3M Thinsulate izolacija pruža toplinu i za vreme najhladnijih vremenskih uslova. Sa Power Shift tehnologijom možete povećati flex index do 130.
CENA: 44.991 RSD

Nomad LF


Nomad LF je jedna od najprodavanijih Atomic skijaških kaciga. Sadrži ABS hard shell i jedinstvenu Atomic tehnologiju Live Fit, kao i široku providnu memorijsku penu koja pruža individualno prilagođavanje obliku glave. Sistem za podešavanje veličine omogućava fino podešavanje i pruža još veću udobnost.
CENA: 15.291 RSD

Savor M


Naočare imaju cilindrično dvostruko staklo koje pruža neverovatno vidno polje, kako periferno, tako pri pogledu na gore i na dole. Dolaze sa prilagođavajućom penom, koja se u potpunosti prilagodi obliku vašeg lica i pruža savršenu udobnost. Takođe, poseduju traku sa prevlakom od silikona, koje ne dozvoljavaju da se naočare pomeraju kada ih namestite na kacigu kako vama odgovara.
CENA: 9.531 RSD