U svom asortimanu Snowmobile-a za 2015. godinu Polaris je predstavio AXYS šasiju. Došlo je vreme da pogledamo i asortiman za 2016. godinu. Kao i prethodni, i ovaj asortiman sadrži Polarisovu AXYS šasiju koja omogućava bolju kontrolu i ravnotežu. Na AXYS platformi je izgrađeno sve ukupno 20 modela sanki, među kojima su i 4 nova modela; AXYS šasija će biti na svim novim modelima serije RMK.

TL YouTube In Post

Vezano za seriju RMK, njena šasija je podignuta radi lakše vožnje po neravnom terenu, ima potpuno novi dizajn prednjeg i zadnjeg vešanja, motor 800 H.O. – i sve to spakovano u svega 185 kilograma težine. Tu je i potpuno novi model 800 Rush Pro-S “Night Lightning” LE koji ima podesivi volan ROX i Polarisov ekskluzivni interaktivni digitalni displej sa GPS-om. Modeli 800 i 600 Switchback su opremljeni Fox IFS paketom amortizera koji ima prednje amortizere sa tri pozicije, kao i vazdušne zadnje amortizere.

Tu je i serija Indy, koja je namenjena početnicima, a postoji i model za mlade, koji ima dodatne bezbednosne funkcije i efikasan motor.

Za vožnju po debelom sloju rastresitog snega, savršen model je novi Widetrak. Ima gusenicu širine 20 inča i dosta mesta za prtljag ispod sedišta.

Više detalja možete da pronađete na Polarisovoj veb-stranici , a pogledajte i ovaj promotivni video.