Početna Trends Budi domaćin svoje izložbe sa Red Bull #THESHOW

Budi domaćin svoje izložbe sa Red Bull #THESHOW


Da li koristiš Instagram? Budi zvezda otvaranja svoje galerije i podeli to iskustvo sa prijateljima. Red Bull #THESHOW je vebsajt koji će biti dostupan svega 90 dana, a preko kojeg možete da povežete svoj Instagram nalog kako biste kreirali sopstvenu virtualnu foto izložbu i ekskluzivni film povodom ‘velikog otvaranja’. Kako biste počeli, jednostavno idite na www.redbulltheshow.com. Vebsajt generiše jedinstven izveštaj povodom otvaranja vaše izložbe, uključujući intervjue sa specijalnim zvanicama koje gledaju i kritikuju kolekciju tvoje Instagram ‘umetnosti’ okačene na zidu.
Svaki put kada koristite platformu, razvijaće se različiti scenariji i druge fotografije. Na vaše fotografije će čak reagovati ili Mark Veber, vozač Infiniti Red Bull Racing-a ili Olimpijska šampionka u alpskom skijanju Lindzi Von. Krajnji rezultat je kreativni, personalizivani video, koji je potpuno jedinstven, a baziran je na vašem Instagram nalogu. Svoj film možete da podelite na društvenim mrežama, blogu ili da ga preuzmete i sačuvate (samo za PC i Android).
Kako biste pokrenuli aplikaciju idite na www.redbulltheshow.com uz pomoć svog mobilnog telefona (iOS/Android), tableta ili PC-a i povežite se sa svojim Instagram nalogom.