Početna Trends Office 365 Home Premium

Office 365 Home Premium

Kompanija Microsoft, objavila je danas globalnu dostupnost nove verzije najpoznatijeg softvera za kancelarijsko poslovanje, Office 365 Home Premium. Novi Office, kreiran je na Cloud platformi sa ciljem da odgovori na potrebe rastućih obaveza bilo na poslu ili u domaćinstvu. Nova ponuda obuhvata kompletan set najnovijih Office aplikacija kojima se zahvaljujući Cloudu u svakom trenutku može pristupiti sa do 5 različitih uređaja uključujući i Windows tablet uređaje, PC i Mac. U okviru paketa nalazi se i SkyDrive baš, kao i usluge Skype poziva.

“Današnje predstavljanje Office 365 Home Premium paketa predstavlja novi veliki korak u transformaciji kompanije Microsoft ka novim uređajima i biznis uslugama.” – izjavio je generalni direktor ove kompanije Stiv Balmer. “Ovo predstavlja daleko više od predstavljanja nove generacije Office paketa. Pred nama je ponovo kreirani Office, sada kao servis bazran na Cloudu sa svim Office aplikacijama koje korisnici već poznaju i vole, zajedno sa novim, impresivnim cloudom i drugim društvenim prednostima.”

Takođe, iz kompanije Microsoft stiže informacija da će se uskoro pojaviti brojna unapređenja kao i nove usluge za Cloud čime će se prekinuti tradicija trogodišnjeg ciklusa prilikom predstavljanja novina za Office . Sada će sve nove usluge i mogućnosti za pretplatnike biti dostupne čim budu gotove, bez oduzimanja vremena za nadogradnju a o čemu će biti blagovremeno obavešteni.

“Ovo je ogroman korak napred” rekao je Kurt Del Bene, predsednik Microsoft Office divizije. I dodao “ Potrebe korisnika se menjaju veoma brzo a Office 365 Home Premium će se menjati uporedo sa njima.”

Istovremeno, kompanija Microsoft je sinoć predstavila i Office 365 University namenjen studentima, Univerzitetima i njihovom osoblju. Na globalnom nivou, kompanija je predstavila i unapređene verzije tradicionalnog Office paketa pod imenom: Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 i Office Professional 2013. Office 365 for Business sa svojim novim mogućnostima će postati globalno dostupan 27 februara ove godine.

Office 365 Home Premium, od danas je dostupan na 162 tržišta i na 21 jeziku. Novi Office paket koji se na srpskom tržištu očekuje ovog proleća uključuje:

  • Najnoviji i najkopmpletniji set Office aplikacija: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access
  • Jednu licencu za čitavo domaćinstvo koje može koristiti Office na do 5 uređaja uključujući i Windows tablet uređaje, PC i Mac. Takođe, licenca omogućuje i dobijanje Office on Demand za bilo koji PC uređaj sa internet konekcijom.
  • Dodatnih 20  SkyDrive prostora za skladištenje podataka na Cloudu što je skoro tri puta više prostora nego što pruža besplatni SkyDrive.
  • 60 besplatnih Skype calling minuta za pozivanje mobilnih telefona, fiksnih telefona ili PC uređaja širom sveta.

Buduća unapređenja paketa koja korisnicima omogućuju da uvek koriste najnovija tehnološka rešenja.

Više informacija o novom Office 365 Home Premium paketu kao i besplatna probna licenca u trajanju od 30 dana, dostupni su na http://www.office.com . Takođe, za savete i otklanjanje svih nedoumica kod korisnika, dostupan je odeljak Time to 365 http://www.office.com/timeto365 na kojem korisnici iz svih zemalja mogu pronaći korisne savete, trikove i rešenja za sve nedoumice na koje nailaze.