Početna Privatni korisnici Galaxy S8 i S8+ donose neverovatan beskrajni ekran

Galaxy S8 i S8+ donose neverovatan beskrajni ekran

Samsung Electronics je predstavio svetu Galaxy S8 i S8+, telefone koji pomeraju granice pametnih telefona svojim besprekorno dizajniranim hardverom i donose novi način interakcije korisnika sa svojim uređajem. Uvođenjem mnogobrojnih usluga i aplikacija, kao i beskrajnog ekrana (Infinity Display) koji korisnicima pomaže da se u potpunosti užive u sadržaj, Galaxy S8 i S8+ donose novi nivo funkcionalnosti i praktičnosti, otvarajući sasvim novu galaksiju mogućnosti.

Uz stalne inovacije u dizajnu, Samsung nastavlja da obezbeđuje vrhunsku tehnologiju koju korisnici vole uključujući :
Premium kameru: Galaxy S8 i S8+ opremljeni su naprednom kamerom od 8 MP F 1.7 sa automatskim zumiranjem sa prednje strane, a Dual Pixel kamerom od 12 MP F1.7 sa zadnje strane, za najbolje fotografije u uslovima slabog osvetljenja, najbolji zum i zaštitu od „mutnih“ fotografija, uz unapređene mogućnosti obrade slike.

Moćne performanse: Uz moćne performanse i mogućnosti povezivanja, Galaxy S8 i S8+ se odlikuje prvim 10-nm čipom u ovoj industriji, što omogućava veću brzinu i efikasnost. Oni su takođe spremni za gigabitne LTE i gigabitne Wi-Fi mreže, obezbeđuje podršku do 1 Gbps tako da korisnici mogu brzo da preuzmu datoteke s interneta, bez obzira na njihovu veličinu.

Neverovatnu zabavu: Kao prvi mobilni uređaj sa premium HDR funkcijom, Galaxy S8 i S8+ vam omogućavaju da vidite iste one žive boje i kontraste koje su autori i želeli da vidite, dok gledate svoje omiljene video sadržaje. Uz to, ova serija donosi novu generaciju iskustva u igranju igara uz živopisnu, superiornu grafiku, kao i paket igrica Game Pack sa vrhunskim naslovima, uključujući i neke igre koje podržava Vulkan API.

Globalni standard u bezbednosti mobilnih uređaja: Galaxy S8 i S8+ izgrađeni su na platformi Samsung Knox, koja odgovara standardima bezbednosnih službi. Uz to, nude široku paletu biometrijskih tehnologija, uključujući senzor za otisak prsta, skener dužice oka i mogućnost prepoznavanja lica, tako da korisnici mogu da odaberu siguran biometrijski metod autentifikacije koji njima najviše odgovara.

Galaxy S8 i S8+ dolaze i sa osnovnim Galaxy funkcijama koje su naši korisnici već zavoleli, kao što su:

•otpornost na vodu i prašinu prema standardu IP68
•MicroSD podrška do 256GB
•Always on dispej
•Sposobnost brzog i bežičnog punjenja