Početna Lifestyle I.N.O.X. TITANIUM SKY HIGH limitirano izdanje

I.N.O.X. TITANIUM SKY HIGH limitirano izdanje

Iz sveta satova Victorinox ne prestaju da stižu iznenađenja. Nova misija vodi nas u astronautsku avanturu.

Novi časovnik I.N.O.X. Titanium Sky High limited edition, izrađen je u seriji od samo 2000 primeraka. Preživeo je ukupno 130 testova izdržljivosti od kojih su izlaganje termo šokovima sa varijacijom temperature čak i do 60º C, pa do visinskih stanja od 21.300 metara, što je recimo dva puta veća visina od prosečne visine letenja putničkog aviona.
Inspiraciju za ovaj sat dizajneri su crpeli iz već postojećeg Naimakka paracord dodatka koji krasi novi časovnik u vidu bele pletene narukvice sa elementima crnog i Technora® žicom. Šta je Technora®?

U pitanju je para – aramidno vlakno, 8 puta jače od čelika koje se nalazi unutar pletene Naimakka paracord narukvice. Da li znate da su paracord vlakna korišćena za popravku Habl svemirskog teleskopa?

Kombinacija belih elemenata sa peskirano sivom bojom visoko otpornog titanijuma je podsećanje na atronautska odela.
Da bi sve bilo kao kod astronauta i ovaj sat ima svoj “šlem”, odnosno transparentni bamper (branik).

Svaki od 2000 primeraka ovih fascinantnih satova dolazi upakovan u kapsul kutiju koja je otporna na udarce i vodu. U kutiji se kao dodatni aksesoar nalazi i rezervna gumena narukvica za sat, bele boje sa crveno-plavim detaljima. Pored narukvice u kutiji se nalazi i Swiss Army nožić ograničene serije sa atronautskom metalnom oznakom i paracord priveskom za ključeve.

Sat će se naći u prodaji od septembra 2017. godine.