Početna Trends LG G2 premijerno u ponudi Vip operatera

LG G2 premijerno u ponudi Vip operatera


Vip mobile i LG Electronics predstavili su dugoočekivani LG G2 smart telefon, koji je u Srbiji premijerno dostupan u okviru Vip postpejd ponude.

„Vip se trudi da korisnicima uvek prvi predstavi inovativne i revolucionarne proizvode i usluge, a LG G2 smart telefon spada u ovu kategoriju. Zahvaljujući sjanom ergonomskom rešenju, vrhunskim multimedijalnim mogućnostima i moćnom Qualcomm Snapdragon procesoru, LG G2 je idealno rešenje za privatne i poslovne korisnike“, rekao je Aleksandar Vukosavić, menadžer uređaja i dodatne opreme iz kompanije Vip mobile.
Ono što čini G2 posebnim, jeste jedinstveno korisničko okruženje koje korisnicima olakšava upotrebu, počevši od onih koji žele da budu povezani preko društvenih mreža, pa sve do onih koji svakodnevno koriste telefon u poslovne svrhe. LG Electronics je na ovom modelu predstavio i novi Full HD ekran dijagonale 5,2 inča, koji predstavlja najveći displej za jednoručne operacije u kategoriji telefona širine 2,7 inča. Pored toga, zahvaljujući naprednoj IPS tehnologiji omogućen je precizan prikaz boja i kristalno jasna slika bez ikakve distorzije. LG G2 poseduju kameru od 13 megapiksela sa optičkim stabilizatorom slike (OIS tehnologija) za sprečavanje zamućenja prilikom fotografisanja, što omogućava jasnije i oštrije fotografije čak i kada su napravljene u pokretu ili pri lošim uslovima vidljivosti.
LG G2 takođe koristi najnapredniji procesor za mobilne telefone, Snapdragon 800, koji redefiniše iskustvo korišćenja smart telefona kroz zadivljujuće performanse, vrhunsku grafiku i izuzetni kapacitet baterije.
„Imajući u vidu da se filozofija kompanije LG poklapa sa željama naših korisnika, uložili smo ogroman trud pri kreiranju našeg najnovijeg LG G2 smart telefona,“ izjavio je Kenet Dži (Kenneth Ji), direktor poslovne jedinice za mobilne uređaje kompanije LG Electronics Magyar Kft. „Stvorili smo uređaj koji jednostavno razume potrebe savremenog čoveka. Na taj način nastavljamo sa ulaganjem velikih napora u kreiranje komfornih, funkcionalnih, kao i estetski privlačnih uređaja po meri korisnika.“

Ovaj model pomera granice kada je dizajn smart telefona u pitanju i to kroz postavljanje tastera na zadnju stranu uređaja. Zahvaljujući jedinstvenoj Rear Key funkciji, upravljanje mobilnim telefonom uz pomoć ergonomsko raspoređenog dugmeta na poleđini telefona pruža veću kontrolu korisnicima, jer se upravo tu kažiprst nalazi u prirodnom položaju. Istraživanja sprovedena pri kreiranju LG G2 modela su takođe pokazala da se zahvaljujući ovom izmeštanju tastera smanjuje mogućnost ispadanja telefona iz ruke prilikom podešavanja jačine zvuka u toku razgovora.