Početna Aplikacije Brzo i lako preko aplikacije do punog stomaka – Aplikacije za dostavu...

Brzo i lako preko aplikacije do punog stomaka – Aplikacije za dostavu hrane

Panasonic TV

DONESI
Bilo da volite pizzu, roštilj, burgere, sushi, italijansku, kinesku, japansku, meksičku ili neku drugu popularnu kuhinju ili brzu hranu – stotine ukusnih jela iz najboljih restorana sa kućnom dostavom se nalazi na Donesi. Izbor hrane za kućnu dostavu je najveći u gradu – bilo da vam se jedu klasične pice kao što su kaprićoza, margarita ili quattro stagioni ili hoćete da naručite egzotičnu caribic pizzu, voćnu pizzu ili slatku pizzu, na Donesi se nalazi sva hrana za kućnu dostavu.

KFC SRBIJA
Gladni ste? Jede vam se piletina? Ova aplikacija je rešenje za vas. Nudi nekoliko prednosti kao sto su: Ušteda – uz specijalne kupone za popuste; Jednostavnost – naručite vaše omiljene KFC proizvode u samo nekoliko koraka; Preglednost – KFC jelovnik je podeljen po kategorijama, radi preglednije navigacije; Pamti – aplikacija pamti vaše prethodne narudžbine, te ih možete jednostavno ponoviti. Dostava je dostupna na teritoriji Novog Sada kao i na teritoriji Beograda.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Kuda na Klopu
Pretražite restorane, prelistajte meni i odaberite jela po vašem ukusu. Odabir načina preuzimanja porudžbine je dostava ili preuzimanje u restoranu (ako ste možda u pokretu). Sistem za SMS notifikacije obaveštava o ishodu porudžbine. Nema potrebe za logovanje. Kuda Na Klopu trenutno funkcioniše u Kragujevcu i Kraljevu. Čim se steknu uslovi i ostvari saradnja sa bilo kojim restoranom iz drugih gradova, i oni će postati dostupni u sistemu.

Leave a Reply