Početna Aplikacije Đuskajte, prstima po ekranu

Đuskajte, prstima po ekranu

Aplikacije koje će vas zabaviti i uz koje ćete možda naučiti neki ples, dok ispunjavate zadatke nadmećući se s prijateljima

blank
ATV & NAUTICA ATV

Dolazi nam lepo vreme, a sa njim se poboljšava i raspoloženje, što je dobra prilika da još više uživate sa prijateljima. Đuskanje se iz zatvorenih klubova seli na podijume na otvorenom, ali može da se preseli i na vaše mobilne uređaje. Pomoću aplikacija sada možete naučiti da plešete, igrate, čak i da postanete balerina, a pre svega da se dobro zabavite. Aplikacije koje predstavljamo vam kroz avatare omogućavaju da savladate plesne korake, ali i da se kroz igru nadmećete sa prijateljima i dodatno oraspoložite posle napornog radnog vremena.

GO DANCE
Najbolja Apple aplikacija za 2013. u Japanu će vas naučiti da igrate bez imalo muke, ali što je još važnije da se dobro zabavite. Dovoljno je da instalirate i izaberete određenu muzičku pozadinu iz široke lepeze poznatih pesama za đuskanje, postavite telefon na sto i snimate se kako oponašate pokrete koje vidite na ekranu. Još ako svoj iPhone povežete sa televizorom preko AirPlay-a, veća slika će biti pravi doživljaj.

ATV & NAUTICA ATV

screen-shot-2016-09-08-at-10-43-55-am

Veličina: 14.2 MB
OS: iOS
Cena: besplatno
Preuzmi: iOS

Leave a Reply