Početna Aplikacije Nova dimenzija fudbala

Nova dimenzija fudbala

Aplikacije uz koje će vam praćenje Svetskog prvenstva u fudbalu biti još zanimljivije

Panasonic TV

Jeste li spremni za Svetsko prvenstvo u fudbalu? Zavalite se ispred vašeg televizora, pivo u jednu ruku, a u drugu smartfon na kojem imate aplikacije koje će vam olakšati praćenje najveće sportske smotre na svetu. Imajte na jednom mestu sve o Mundijalu, reprezentacijama, gradovima domaćinima i stadionima, pratite rezultate uživo, razmenjujte sličice, odigrajte i svoj meč na igrici, a na kraju proverite svoje znanje u kvizu protiv navijača širom sveta.

FIFA for iPad
Na vaš iPad stiže jedna od najboljih fudbalskih aplikacija sa ličnim odobrenjem iz FIFA koja će vam olakšati praćenje Svetskog prvenstva u fudbalu. Na jednom mestu čekaju vas rasporedi mečeva, poredak u grupama, ali i sve o 32 ekipe koje će se boriti za pehar. Tu su priče o reprezentacijama i igračima, slike i zvanični FIFA video snimci, ali i poredak muških i ženskih selekcija na FIFA rang listi. Međutim, FIFA for iPad moći ćete da koristite i nakon Mundijala jer je na aplikaciji dostupno čak 197 liga širom planete, pa ćete uz vas uvek imati najnovije informacije iz sveta fudbala.

TOP 5 App za bolje pamcenje

FIFA-for-iPad-LOGO

Veličina: 77.8 MB
OS: iOS
Cena: besplatno

Panini Online Sticker Album
Skupljate li sličice najboljih fudbalera u čuvenom Panini albumu i razmenjujete ih sa prijateljima ali i nepoznatim kolekcionarima na dobro poznatim sastajalištima širom gradova? Sada to možete uraditi i online, direktno sa svog smartfona i to sa ljubiteljima ove zanimacije širom sveta. Kreirajte svoj nalog, a duplikati će vam samo odlaziti iz ruku, dok poslednja sličica ne bude zalepljena.

Panini-Online-Sticker-Album-LOGO

Veličina: 93.8 MB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

FIFA 14 by EA SPORTS
Jedna od najpoznatijih sportskih igrica u svojoj izvedbi za 2014. dolazi i na vaše iOS i Android uređaje. Tu vas čekaju sve reprezentacije sa Svetskog prvenstva koje možete selektirati i voditi u virtuelnom Mundijalu i to na oficijalnim terenima na kojima se igra sa zvaničnom loptom. Kada izgustirate smotru iz Brazila posle se možete igrati sa nekim od 600 licenciranih timova iz 33 registrovane lige.

FIFA-14-by-EA-SPORTS-LOGO

Veličina: 1.20 GB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

Teren
Domaća društvena mreža za ljubitelje sporta na jednom mestu vam donosi rezultate, sportske zamimljivosti, takmičenja, navijanje i druženje. Svoje poznavanje fudbala, košarke i tenisa možete proveriti u nadmetanju s ostalim korisnicima, ili jednostavno uživo komentarisati utakmicu na posebnom blogu. I potom sve to podeliti sa prijateljima kroz fotografije i stavove, dok vam obaveštenja stižu iz celog sveta.

Teren-LOGO

Veličina: 16.1 MB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

SofaScore LiveScore
Praćenje rezultata uživo je svakodnevna navika svih kladioničara, ali i pravih zaljubljenika u sport. Tako će biti sigurno i tokom predstojećeg Svetskog prvenstva. Ali na vaš uređaj preko SofaScore LiveScore aplikacije mogu stići i uživo rezultati iz neke od više stotina liga iz desetinu sportova, a sve što je dovoljno je da ih odaberete i tako izdvojite u moru takmičenja. I sve to sa minimalnim protokom interneta.

SofaScore-LiveScore-LOGO

Veličina: 10.4 MB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

Brazil Cup 2014
Najvažnije sportsko takmičenje zaokuplja ljubitelje fudbala širom sveta tokom juna i jula, a sa ovom aplikacijom možete tačno ispratiti kada vam počinje omiljeni meč, u vašoj vremenskoj zoni. I ne samo to, tu je i praćenje rezultata uživo, sastavi timova, vesti, kao i informacije o stadionima na kojima se igraju utakmice, u nekom od prelepih brazilskih gradova.

Brazil-Cup-2014-LOGO

Veličina: 25.7 MB
OS: iOS
Cena: 1 USD

Brazil Football Game Quiz 2014
Mislite da znate sve o fudbalu i aktuelnom Mundijalu u Brazilu? Ali i da poznajete pojedine igrače do te mere da biste o njima mogli da vodite duge razgovore? Ovaj kviz namenjen je pre svega mlađim generacijama koje se sećaju dešavanja od Svetskog prvenstva u Italiji 1990. do danas, jer na vaš smartfon dolaze kviz pitanja iz tog perioda. Zato telefon u ruke i na proveru znanja.

Brazil-Football-Game-Quiz-2014-LOGO

Veličina: 18.8 MB
OS: iOS
Cena: besplatno

Leave a Reply