Početna Aplikacije Osetite čari leta

Osetite čari leta

Sedam aplikacija koje će vas odvesti do najlepših zabavnih parkova

blank
ATV & NAUTICA 2020

Bliži nam se leto, a sa toplim danima kujemo i planove gde možemo da provedemo godišnji odmor, odnosno na kojoj morskoj obali da se osunčamo i napunimo baterije za svakodnevne aktivnosti. Ali zabavu možete potražiti i u veštački stvorenim vodenim, zabavnim i tematskim parkovima. Informacije o tome kako do njih stići, šta videti i kako se zabaviti stižu na vaše smartfone putem aplikacija za iOS i Android operativne sisteme. Sve što je potrebno je da posetite iTunes ili PlayStore, preuzmete aplikaciju i počnete da istražujete nesvakidašnje svetove zabave, pre nego što ih lično posetite.

Disneyland Paris
Nema devojčice koja barem na jedan dan nije poželela da bude Snežana (i sedam patuljaka), Pepeljuga, ili Lepotica (i zver). Kao ni dečaka koji nije maštao da leti sa Petrom Panom, ili da smišlja razne vragolije sa Miki Mausom, Šiljom i Paja Patkom. Svima je to dostupno u Diznilendu kraj Pariza, a jedinstveni vodič stiže i na vaše smartfone putem besplatne aplikacije za Android i iOS. Vidite unapred šta vas čeka u Diznilend svetu, rezervišite hotel u zabavnom parku, ili isplanirajte rutu zabave i sve to na svom mobilnom uređaju, sa samo nekoliko poteza prstom. A kada dođete u najpoznatiji zabavni park na svetu, obilazite ga uz pomoć interaktivne mape. Pritom aplikacija nije velika i neće zauzeti mnogo mesta u memoriji. Nije ni komplikovana za upotrebu, pa će i vaši mališani moći samostalno da je koriste, ili će makar da im zaokupi pažnju dok se vozite prema Diznilendu.

Disneyland-Paris-LOGO

Veličina: 5,6 MB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

Wisconsin Dells
Wisconsin Dells je zabavni park kraj istoimenog gradića u američkoj državi Vinskonsin, a na svetsku mapu turizma dospeo je i po velikom vodenom svetu. Treći po veličini vodeni svet na planeti možete unapred upoznati preko aplikacije za iOS i Android, a to zadovoljstvo platićete tri dolara, ali nijedan cent nećete zažaliti. Na vaš smartfon stići će više od 1.750 fotografija, na kojima ćete moći da sagledate jednu od 179 atrakcija u vodenom svetu, kao i da isplanirate rutu kretanja i vidite mesta na kojima ćete moći da popijete piće i pojedete sladoled na suncu, između dva spuštanja toboganom.

Wisconsin-Dells-LOGO

Veličina: 32,3 MB
OS: iOS, Android
Cena: 3 dolara

Ocean Park Hong Kong
Ovaj nesvakidašnji tematski park nalazi se kraj najvećeg grada Kine, a može se naći i u vašem pametnom uređaju, i to potpuno besplatno. Nakon samo nekoliko klikova dobiće punu predstavu Ocean Park Hong Kong zabavnog sveta, sa svim njegovim atrakcijama koje ćete odmah poželeti da posetite. Aplikacija će vam pokazati kako najlakše da stignete do Parka i gde da odsednete, a Park možete istražiti i kroz interaktivnu mapu, isplanirati rutu kretanja, ili dobiti najnovije informacije o dešavanjima u ovom zabavnom svetu.

Ocean-Park-Hong-Kong-LOGO

Veličina: 19,0 MB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

EP Historama
Na samom jugozapadu Nemačke, u gradiću Rust, nedaleko od francuske i švajcarske granice, nalazi se veliki EP Historama zabavni park. Najveći zabavni park u Nemačkoj donosi mnoštvo rolerkostera i drugih vratolomija, a sada se sa njima možete upoznati i putem mobilne aplikacije za Android i iOS. Doduše, morate biti spremni na to da će vam EP Historama app oduzeti više od 500 MB interne memorije, i to samo za instalaciju. Kroz multimedijalne sadržaje ćete moći da sagledate ovaj Park pre nego što odete u njega, ali i da na Timeline vidite kako je i kada svaka atrakcija izgrađena, odnosno kako je park izgledao bez nje.

EP-Historama-LOGO

Veličina: 562 MB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

Everland Guide
Ovaj zabavni park smešten je u Južnoj Koreji i predstavlja prvi porodični park u ovoj zemlji otvoren davne 1976. godine. Sa pojavom pametnih uređaja na iOS i Android operativnom sistemu besplatno se smestio u vaš džep, u vidu aplikacije kojom možete da istražite sve njegove čari. Pregledajte rolerkostere koji će vam podići adrenalin, zavirite u svet životinja kroz safari odeljak aplikacije, ili možda pregledajte mnoštvo tobogana koji će vas odmah privući da se na njima osvežite uz zabavu, i da se spasete od tropskih vrućina tokom leta. Trkalište i kuća strave će doći pred vaše oči na smartfon ili tablet, dok vi ne odete do njih u Južnu Koreju.

Everland-Guide-LOGO

Veličina: 23,1 MB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

Dreamworld
Nedaleko od Brizbejna smešten je jedan od najzanimljiviijih vodenih svetova na južnoj Zemljinoj hemisferi. Svoj celodnevni izlet i spas od tropskih vrućina koje vladaju u Australiji možete isplanirati besplatno na iOS i Android uređajima. Pregledajte neki od 40 tobogana kojima ćete se spuštati, a pre toga se informišite o satnici rada Dreamworlda ili akcijama i zabavnim programima koji se organizuju skoro svakodnevno, putem aplikacije ili notifikacija koje će stizati na vaš uređaj.

Dreamworld-LOGO

Veličina: 9,7 MB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

Efteling
Između Brede i Hertogenboša smestio se prelepi holandski zabavni park Efteling, koji vam je besplatno dostupan i na Android i iOS uređajima, i to na samo 23 MB. Preko aplikacije istražite sve tamošnje atrakcije, vidite dnevne ponude ili se informišite o lokalnim kulinarskim specijalitetima koje ne smete propustiti u srcu Holandije. I sve to kroz slikovitu interaktivnu mapu i nekoliko klikova po svom uređaju osetljivom na dodir.

Efteling-LOGO

Veličina: 23,1 MB
OS: iOS, Android
Cena: besplatno

Leave a Reply