Početna Aplikacije Zdravi recepti uvek na dohvat ruke

Zdravi recepti uvek na dohvat ruke

„Pametni“ uređaji za kuhinju nisu novost, ali su oni još uvek cenovno nedostupni mnogim korisnicima. Sa druge strane smartfonovi su postali standard i pristupačni, zbog toga treba iskoristiti njihovu pomoć čak i u spremanju hrane

blank
ATV & NAUTICA ATV

Pronaći pravi recept ume da bude problem, pogotovo ako želite da se hranite zdravo, ukusno i da za spremanje ne treba više od pola sata. Vlasnici „pametnih“ telefona mogu da skrate pretragu uz pomoć posebnih aplikacija. Neke od njih su napravljene da pronalaze nove recepte za zdrav obrok, druge se kombinuju namernice koje vlasnik ima u frižideru i na osnovu toga predlažu kvalitetnu hranu.

Izdvojili smo nekoliko zanimljivih koje možete da instalirate na svoj telefon.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

Allrecipes
Na mnogim izborima ova aplikacija se nalazila u samom vrhu zbog brojnih mogućnosti, a svakako najzanimljivija je skeniranje hrane. Naime, kada skenirate bar kod nekog proizvoda automatski dobijate recepte koji sadrže taj sastojak. Takođe, možete kombinovati više sastojaka odjednom.

allRecipe

OS: iOS, Android
Veličina: 8 MB
Cena: Besplatno

Allthecooks
Najjednostavniji opis ove aplikacije je „društvena mreža za kuvare“. Na njoj se mogu razmenjivati iskustva sa drugim korisnicima, postavljati recepti i fotografije. Recepti su podeljeni na kategorije, pretraga je veoma jednostavna, a sam interfejs je pregledan i praktičan.

1024x1024sr-2

OS: iOS, Android
Veličina: 5 MB
Cena: Besplatno

Big Oven
Broj recepata na ovoj aplikaciji iznosi 170.000, što znači da ćete sigurno pronaći nešto što možete da spremite brzo i jednostavno. Ogromni katalog se lako pretražuje putem ključnih reči, a pored toga možete dobiti nasumičnu preporuku. Uz to, tu je i podsetnik za kupovinu koji pomaže pri kupovini.

1024x1024sr

OS: iOS
Veličina: 6 MB
Cena: 16 dolara

No Time To Cook?
Kao što samo ime aplikacije kaže, svi koji imaju jako malo vremena za spremanje hrane mogu da se oslone na ovaj program kako bi dobili najbolje i najbrže recepte. Odmah na početku aplikacija pita korisnika koliko ima vremena da kuva i na osnovu toga nudi recepte.

mzl.ebvijkra

OS: iOS
Veličina: 7 MB
Cena: 5 dolara

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply