Početna Broj 188 Test: Smanos W020 alarm – Kontrola i monitoring putem vašeg smartfona

Test: Smanos W020 alarm – Kontrola i monitoring putem vašeg smartfona

Pristupačan alarm, izuzetno pogodan i lak za korišćenje po sistemu „uradi sam“...

Plus: Bezbednost i nadzor, stalni uvid putem aplikacije
Minus: Aplikacija ponekad zabaguje, podrška samo za Android i iOS

Želite da obezbedite sebi i svojim najmilijima dodatnu notu sigurnosti? Počeli ste da razmišljate o bezbednosti svog stana, kancelarije ili garaže, posmatrajući stvari iz nekog novog ugla? Možda želite da nadzirete situaciju kamerom na daljinu? Ukoliko želite da obezbedite neko kvalitetnije rešenje, a ne želite da idete na „full“ instalaciju, Smanos ima pravi odgovor za vas. Štaviše, po nekim pitanjima je i napredniji od klasičnih bezbednosnih sistema, a svakako je pristupačniji…

Kućni alarm prilagodljiv vašim potrebama
Kada otvorite kutiju, možete biti ophrvani svime što se u njoj nalazi. Tu je veća kutija sa alarmom, zatim nekoliko senzora, daljinac i oprema za montiranje. Kada pohvatate šta čemu služi i na koji način se montira, podešavanje je brzo i lako, premda je potrebno da korisnik dobro razmisli na koji način će upotrebiti ovaj alarmni sistem, odnosno koje površine želi da obezbedi, kako bi u potpunosti bio miran, ali i izbegao rasipanje potrošnog materijala za montažu. Van toga, sistem je veoma jednostavno staviti u funkciju, a korisnici trebaju znati da nema nikakvih dodatnih troškova ili pretplata.

ip6-2

Smanos W020 je sistem za kućnu bezbednost, ili kako se to kod nas popularno kaže, kućni alarm. Napaja se strujom podrazumevano, ali je tu i bekap varijanta sa četiri AA baterije. Kako živimo u digitalnom dobu, on nudi i koju funkciju više, pa tako imamo podršku za rukovanje sistemom preko smartfon aplikacije, na koju istovremeno dobijate i obaveštenje o eventualno opasnoj situaciji koja se odvija u vašem domu, ma gde se nalazili. Aplikacije su dostupne za Android i iOS i njihovo korišćenje je besplatno.

Leave a Reply