Početna Broj 166 Hajde da pričamo #drugepriče!

Hajde da pričamo #drugepriče!

www.drugeprice.rs

Panasonic TV

Vip mobile se u novoj kampanji, pod sloganom „Hajde da pričamo #drugepriče“, trudi da podstakne građane da uvesele svoju svakodnevicu tako što će obratiti pažnju na lepa, pozitivna dešavanja u okruženju i stvarati i deliti sopstvene druge priče. Akteri kampanje su mladi ljudi iz Srbije koji svojim aktivnostima pružaju dobar primer celoj zajednici kako se na mikro planu život menja na bolje.

Svoje druge priče u Vip kampanji pričaju Filip i Nevena, koji su proputovali ceo svet za malu svotu novca jer su koristili ljubaznost lokalnih domaćina i radili privremene poslove kako bi zaradili za ostatak putovanja. Deo druge priče je i udruženje građana „Ulice za bicikliste“ koje se zalaže za podizanje svesti o ravnopravnom učešću vozača bicikala u saobraćaju i povećanje prostora na ulicama gradova za socijalne aktivnosti, pešačenje, bicikliranje i ostale zdrave i održive vidove saobraćaja. Grupa kreativnih studenata svojom akcijom „Mesto za ljubljenje“ pobrala je dosta simpatija Beograđana jer su na nekoliko najprometnijih gradskih lokacija simbolično obeležili javna četiri zida, gde svako ko poželi može da se „zatvori“ i poljubi dragu osobu. Snežana Radojičić se odvažila da se otisne na put oko sveta biciklom, svoje utiske deli preko bloga koji redovno piše i njeno putovanje još traje.

ATV & NAUTICA 2020

Vip je aktivirao internet portal www.drugeprice.rs koji prikuplja pozitivna iskustva koja građani dele na društvenim mrežama, uz hashtag #drugepriče, bilo da su njihova lična ili tuđi primeri koji su ih inspirisali na promene.

Dejan Turk, novi direktor kompanije Vip, pozvao je dvomilionsku Vip zajednicu i sve ljude dobre volje da doprinesu promeni društvene klime tako što će u fokus staviti pozitivna iskustva.

„Želimo da oko inicijative ‘Druge priče’ okupimo hiljade dobronamernih sugrađana koji će nas podsetiti da svakodnevica ima vedriju i humaniju stranu. Recimo, upoznaćemo srednjoškolce iz Pirota koji su odlučili da za matursko veče obuku majice i farmerke kako bi novac potrošen na kupovinu svečanih odela, haljina i obuće donirali nekome kome će ta svota bar na trenutak ulepšati život. Razmislimo o tome pred nastupajuće proslave malih i velikih matura, ali i drugih ličnih ili zajedničkih jubileja“, istakao je Turk.

Koje su vaše #drugepriče? Uključite se!

Neograničena priča
Vip je kreirao nove postpejd Smart tarife i pripejd ponudu sa željom da omogući neograničene razgovore u okviru dvomilionske Vip zajednice u nacionalnom saobraćaju.
Korisnici koji se odluče za nove postpejd Smart tarife, počevši od tarife Smart 700, moći će neograničeno da razgovaraju u Vip mreži, a ti minuti su dostupni od početka obračunskog perioda i ne troše se iz paketa.

Nove Smart tarife takođe nude neograničeni internet po smanjenoj brzini, koji se aktivira ukoliko korisnik potroši sve smartove iz paketa, a korisnik može uz doplatu, da aktivira neki od Vipovih internet dodataka namenjenih pristupu najpopularnijim internet servisama, sa protokom u punoj brzini (Društvenjak za Facebook, Istraživač za pregled Youtube video sadržaja itd).

I pripejd korisnicima je po prvi put na raspolaganju opcija sa neograničenim razgovorima unutar Vip mreže, 500 SMS prema svim mrežama kao i 50 MB, po ceni od 250 dinara i u trajanju od 30 dana od dana aktivacije. Takođe, novi i postojeći korisnici će moći da izaberu i opciju sa minutima ka svim mrežama, kao i opciju sa SMS porukama ka svim mrežama.

Leave a Reply