Početna Broj 166 Lako i jenostavno do urednog izgleda – Rowenta TN3310

Lako i jenostavno do urednog izgleda – Rowenta TN3310

Sređivanje brade je posao kojim su se samo određene brice smele hvaliti. Do sad…

Prošla, a posebno ova godina se može nazvati i „Brado, dobrodošla nazad“. Nakon višegodišnjeg „izgnanstva“ brada, kao i brkovi, su se vratili na lica muškaraca širom sveta. Kada kažemo „brada“ ovde mislimo na celu bradu, a ne na neku modernu, fazoniranu. Taj trend se primio svuda. Sportisti, biznismeni, studenti i drugi su pustili da im značajan deo lica bude „skriven“. Iako govorimo o punoj bradi, za koju ne treba potrošiti mnogo vremena, to ne znači da i nju ne treba održavati. Šta više, zapuštena brada odaje veoma loš utisak na okolinu. Kao što smo rekli, njeno održavanje ne zahteva puno odricanja, a na vama je da odlučite da li će svake nedelje ići kod brice ili posao „ulepšavanja“ prepustiti sebi.

Autor ovog teksta je probao i jedno i drugo i lako došao do zaključka da je održavanje lepe brade veoma jednostavno i moguće i u kućnoj režiji. Naravno, za tako nešto je potrebno imati i odgovarajući alat. Na tržištu postoji veliki broj trimera, od kojih je većina namenjena prvenstveno za šišanje kose, a može da posluže i za bradu. Ako vam ne treba takva multifunkcijska mašina, naša je preporuka trimer namenjen održavanju brade. On pruža veću kontrolu i preciznost koja je daleko najbitnija osobina kod sređivanja brade.

Ovog meseca smo odlučili da vam predstavimo Rowenta TN3310 koji pripada seriji Structure proizvoda nemačkog proizvođača. Već na prvi pogled jasno je da se radi o jednostavnom aparatu koji poseduje tek nekoliko funkcija. Ovo ne treba shvatiti kao minus, već pre kao „nije bitan kvantitet, već kvalitet“. Baš tako. TN3310 je skladno dizajniran uređaj sa titanijumskim oštricama, koje mogu veoma precizno da se koriste za trimovanje. Za šišanje brade tu je dodatak koji se postavlja preko nožića i moguće je na lak način podesiti u sedam koraka željenu dužinu brade (od 1,5 do 14 mm).

Ono što svakako dodatno olakšava korišćenje su još dve veoma bitne funkcije. Pre svega, aparat je bežičan sa autonomijom od 45 minuta, što je dovoljno za dva do tri „sređivanja“, a tu je i funkcija koja nam se posebno svidela – vodootpornost. I to ne samo da je moguće koristiti aparat na mokroj koži, već i pod tušem, što će naročito „ceniti“ vaše kupatilo, jer su facijalne dlake poznate kao odlični letači u svim mogućim pravcima.

Cena: 4199 RSD
www.rowenta.co.rs

Leave a Reply