Početna Broj 178 Jablotron GPS praćenje sa alarmnim sistemima

Jablotron GPS praćenje sa alarmnim sistemima

Besplatno GPS praćenje vozila i alarmnih sistema preko jedinstvenog internet servisa

Jablotron platforma vam omogućava da sa jednom cloud aplikacijom besplatno, na kompjuteru ili mobilnom telefonu, pratite, kontrolišete i upravljate GPS monitoringom vozila sa osnovnim ili naprednim funkcijama, GPS monitoringom vozila za integrisanim GSM alarmnim sistemom i daljinskim upravljanjem blokadom, sirenom i SMS obaveštavanjem, kao i bežičnim i žičanim alarmnim sistemima za stanove, kuće i preduzeća sa detekcijom provale, prepada, požara, poplave i funkcijama pametne kuće…

Praćenje kretanja službenih vozila je sada dostupno i manjim preduzećima. Vozila se prate preko interneta, preko online aplikacije MyJablotron. Vidi se trenutna pozicija vozila, kada se i kuda kretalo, uključujući i brzinu kretanja. Omogućava tačan pregled i trenutne situacije i vreme dolaska i potrošnju goriva – za bilo koji vremenski period, jer se sve beleži po datumima. Putovanja koja su označena kao privatna se ne prikazuju na mapi, ali se beleži koliki je put pređen i pamti se maksimalna brzina tokom putovanja.

Najbolji telefoni 2019

Uređaj CU-08 ima napredne funkcije za monitoring vozila. Ima četiri ulazna signala (od panik tastera do određivanja službenog ili privatnog putovanja) i jedan izlazni signal, podržava priključenje čitača beskontaktnih kartica i/ili privezaka za određivanje vozača koji trenutno vozi. Trenutna pozicija vozila se dobija upitom preko servera ili SMS poruke.

www.klt.rs

Leave a Reply