Početna Broj 170 Prijateljski roming od mt:s-a

Prijateljski roming od mt:s-a

blank
Panasonic TV

Nova mt:s ponuda omogućava da ponesete svoj mobilni telefon sa sobom na bilo koje mesto gde odlučite da se opustite i uživate.

Ove godine ne morate da brinete kog operatora u inostranstvu da odaberete jer je Telekom Srbija primenom novog sistema tarifiranja po zonama izjednačio cene za operatore unutar jedne zemlje, kao i za sve zemlje unutar iste zone. Po dolasku u inostranstvo vaš mobilni telefon će automatski pronaći dostupnu mrežu roming operatora.

ATV & NAUTICA 2020

Tarifiranje usluga u romingu obuhvata šest međunarodnih zona:

Zona 0 – m:tel Crna Gora, m:tel Republika Srpska;
Zona 1 – susedne zemlje i Grčka;
Zona 2 – zemlje Evropske unije, Norveška, Švajcarska, Turska i Moldavija;
Zona 3 – Rusija, Belorusija, Ukrajina, Jermenija, Gruzija, Azerbejdžan, Azija bez zemalja Arabijskog poluostrva i Severna Amerika;
Zona 4 – Srednja i Južna Amerika, Afrika, zemlje Arabijskog poluostrva i Australija sa Okeanijom;
Zona 5 – Pomorske, satelitske mreže i vazdušne mreže.

Bez obzira da li koristite prepaid, postpaid ili Kontrolu troškova, ukoliko letujete u Crnoj Gori, predlažemo da odaberete m:tel mrežu jer novi m:tel roming tarifni paketi 10 i 30 (koji važe 10, tj. 30 dana od aktivacije) nude sve što je potrebno: besplatne odlazne i dolazne pozive, besplatne SMS poruke u okviru Telekom grupe koju čine mt:s, fiksna mreža Telekoma Srbija, m:tel mobilna i fiksna mreža u Crnoj Gori, m:tel u Republici Srpskoj i Telekom Srpska, kao i neograničen pristup internetu iz m:tel mreže.

Posebne pogodnosti mt:s je pripremio za one koji planiraju da posete Grčku, Italiju, Španiju, Tursku ili neku drugu atraktivnu evropsku destinaciju. Za prepaid korisnike i korisnike mt:s Kontrola troškova postoje paketi Evropa Plus 5 i Evropa Plus 15 koji traju 5, tj. 15 dana. Aktivacijom ovih paketa dobijate mogućnost povoljnijeg pozivanja i slanja SMS poruka. Ukoliko imate postpaid broj, u zavisnosti od vrste i količine saobraćaja koji želite da koristite dok ste u Evropi, na raspolaganju su Evropa postpaid roming paketi. Uštedu ostvarujete ukoliko aktivirate dodatke Evropa 10, 20, 50, Evropa razgovori ili Evropa Internet, koji važe 30 dana od dana aktivacije.

Prepaid korisnici i korisnici Kontrole troškova m:tel roming pakete i Evropa pakete mogu da aktiviraju u mt:s vodiču pozivanjem broja *100#, dok postpaid korisnici ove pakete mogu da aktiviraju u svom mt:s vodiču na broju *797#.

Za sve dodatne informacije, posetite www.mts.telekom.rs.

Leave a Reply