Početna Broj 170 The Last of Us: Remastered

The Last of Us: Remastered

blank
Panasonic TV

„Gljivično oboljenje napada čovečanstvo i ljude pretvara u bezumna čudovišta, najviše nalik zombijima. Ali, trik nije u napucavanju sa zombijima, koliko god to bila glavna mehanika igre. Ne, ono što nas je najviše ’kupilo’ je put kroz celu Ameriku sa istoka ka zapadu, koji traje gotovo godinu dana. Raznoliki pejzaži i različita godišnja doba se smenjuju dok dva glavna lika – Džoel, teksaški krijumčar i Eli, tinejdžerka, putuju zajedno ka mestu na koje ih vodi samo nada. U međuvremenu se njihov odnos menja, kao i oni sami i igrač koji ih vodi. Na to utiču scene, ne toliko zombija i razorenih gradova, nego preživelih ljudi, koji se iz očajanja ili obesti okreću jedni protiv drugih i tako ubrzavaju ono što izgleda neizbežno – potpunu propast ljudskog roda. I kada prođete kroz sva tri čina ove vrhunske igre, bićete zaista zadovoljni. Da, u pitanju je u osnovi klasičan blokbaster, pun akcije i klišea, ali koji u isto vreme ima odlične likove, srce i dušu, i nosi sa sobom humanu poruku. Jedna od retkih igara u poslednjih nekoliko godina koje će se pamtiti i prepričavati i zbog grafike i zbog tehničkih karakteristika, kao i zbog mehanike igre, priče, likova i poruke koju nosi. Ne mora svaka igra da bude takva, ali se iskreno nadamo da će ih biti još, pošto ih je premalo.“ – Tech Lifestyle, jun 2013.

Ovo je opis The Last of Us originala, a sada nam posredstvom Sony-ja u vrhunskom Playstation 4 paketu stiže remasterizovana verzija, čiji se kraći opis mogli da pročitate u ovom broju na stranama o igrama. Ako vam treba još nekoliko razloga zašto treba igrati The Last of Us Remastered, tj. kupiti poseban Playstation4 bundle, evo Top5:

ATV & NAUTICA 2020

1. Da li vas zanima kako može da izgleda remasterizovana igra koja do sada osvojila preko 200 „igra godine“ nagrada?
2. Nova verzija sadrži i dodatke: Left Behind – ekspanzija za jednog igrača i Abandoned Territories i Reclaimed Territories mape
3. Svi već izdati DLC dodaci su u novoj verziji.
4. Vrhunska FullHD grafika je podignuta na viši nivo.
5. Odlična cena za paket koji sadrži igru, PS4 konzolu i DualShock 4 kontroler

Cena: 59.999 RSD
www.roaming.rs

Leave a Reply