Početna Broj 164 Alka koja nedostaje – Alcatel F370 EU

Alka koja nedostaje – Alcatel F370 EU

Alcatel je spremio osveženje za sve ljubitelje dobrih starih fiksnih telefona. Na scenu je izbacio novi model, modernog dizajna i sjajnih funkcija

ATV & NAUTICA 2020

Sâm uređaj krasi atraktivan dizajn kombinovan sa jarkoplavim osvetljenjem ekrana, specijalno dizajniran da oduševi mlađu populaciju, tako da je nas „kupio“ već posle prve upotrebe. Inicijalno povezivanje na fiksnu mrežu i povezivanje slušalice sa bazom je proces koji je maksimalno pojednostavljen i ne zahteva posebne veštine od korisnika. Nakon povezivanja i malo igre sa uređajem, oduševio nas je intuitivan meni uz koji se lako obavljaju sva podešavanja baze i slušalice. Za melodiju zvona možete odabrati jednu od ukupno deset ponuđenih polifonih i monofonih melodija.

Aparat poseduje vip funkciju, pomoću koje možete dodatno personalizovati čitavo iskustvo korišćenja dodeljivanjem melodija omiljenim kontaktima, tako da ćete i po zvonu znati ko vas zove. Sâma upotreba uređaja je izuzetno prijatna, izrađen je od kvalitetne plastike, kao i bazna stanica. Tasteri na slušalici su veliki, što nam se posebno svidelo, pošto zaista olakšavaju svakodnevnu upotrebu telefona i smanjuju šansu da ćete pritisnuti pogrešno dugme. Jedinu zamerku upućujemo zbog toga što nisu osvetljeni, pa ćete u mraku morati da se oslonite na intuiciju ili na noćnu lampu kao saveznike.

ATV & NAUTICA 2020

Zvučnik i loudspeaker su veoma kvalitetni, tako da se, bilo u klasičnom razgovoru ili korišćenjem handsfree funkcije, zadržava maksimalan kvalitet razgovora, a obe strane jasno čuju sagovornika. Na jednu bazu moguće je povezati do 5 slušalica, tako da ukoliko imate veliki stambeni prostor nećete morati daleko da šetate do najbliže zone koja zvoni.

Upotreba većine naprednih funckija kao što su caller id i prikaz propuštenih poziva na ekranu je uslovljena kvalitetnom uslugom operatera. U praksi su se sve pokazale apsolutno funkcionalnim, i potvrdile visoku klasu uređaja. Napaja se iz 2 punjive AAA baterije, koje pri punom punjenju obezbeđuju 3 dana autonomije uz svakodnevnu upotrebu. Kada se saberu utisci, Alcatel je odradio sjajan posao sa F370, koji je tokom upotrebe opravdao visoka očekivanja i zaista je za svaku preporuku.

Alcatel F370 EU
OS: fabrički
Memorija: 50 kontakata; 20 poslednjih poziva;
Ekran: mohonromatski, osvetljen
Povezivanje: standardni RJ45 konektor
Domet: do 300 m na otvorenom; do 50 m u zatvorenom prostoru
Cena: 3.399 RSD
www.alcatel-home.com

Leave a Reply