Početna Broj 164 Imate li par minuta? – Toshiba „No Matter What“ garancija

Imate li par minuta? – Toshiba „No Matter What“ garancija

Jer toliko vremena je potrebno da obezbedite sebi jednogodišnje uživanje u vašem najnovijem gedžetu

Neprestano se trudimo da u svakom prikazu uređaja istaknemo njegove vrline i manjkavosti, mesto u modernom načinu života, dok sud o ceni najčešće prepuštamo vama. A opet, svakodnevica nas ponekad natera da na teži način shvatimo da cena i vrednost kupovine nisu iste. Često je dovoljno da u procenu i sam čin kupovine uložite samo malo vremena i truda, pa da za isti novac dobijete mnogo veću vrednost. Na šta ciljamo?

Jednom bliskom poznaniku nedavno su iz auta ukrali prenosivi računar, i , da je imao bar neki vid „pokrića“, ova situacija mu ne bi zadala gorčine koju jeste okusio. Osećaj da se takve stvari dešavaju samo drugima ponekad nas uljuljka do mere da teško prepoznajemo vrednost komocije u korišćenju kupljenih uređaja koju obezbeđuje samo adekvatno pokriće od neželjenih događaja i situacija.

Toshibin laptop u našoj redakciji podsetio nas je (prekasno za poznanika) da bi „Garancija bez obzira na sve” pokrila i gore opisanu situaciju. Posebno zato što može da se dobije besplatno, kao dodatna vrednost koja zaista može da zaštiti investiciju u laptop: „ako se tokom korišćenja slučajno ošteti biće besplatno popravljen ili zamenjen novim, u slučaju da vam ga ukradu, dobićete novi; ako se izgube podaci tu je usluga oporavka podataka.“ Postoji i jedno – ali…

No_Matter_What_high

To „ali“ u ovom slučaju se odnosi na ona pomenuta dva vaša minuta, nakon što izađete sa novim uređajem iz radnje. Toliko je dovoljno da „No Matter What“ garanciju registrujete u zahtevanom roku po kupovini uređaja i imaćete godinu dana besplatnog pokrića od mnogih „ne daj Bože situacija“ i štete koja često ne može ni da se nadomesti novcem.

Verovatno ima i drugih ponuda koje ne bi trebalo olako da promaknu, ali i ovaj primer je dovoljan da ukažemo na to što smo hteli.

Znate li onaj osećaj kada kupite nešto novo, a vaši bližnji vam zatraže da i oni probaju? A uz odgovor
podsvesno se potkrade i deo koji obično prećutite „…ali samo iz moje ruke“? Da baš taj osećaj nestane vredi svačija dva minuta! Bez obzira na sve…

Leave a Reply