Početna Broj 164 Ljubav na … osmi pogled – Tefal 8-in-1 Cooker

Ljubav na … osmi pogled – Tefal 8-in-1 Cooker

Brzo i lako kuvanje u samo jednoj posudi

ATV & NAUTICA 2020

Tefal 8-in-1 Cooker vam pruža priliku da zaronite u jedan veoma zanimljiv i maštovit svet. Njegova osnovna namena je kuvanje pirinča. To su prva tri programa: kuvanje belog pirinča, brzo kuvanje pirinča i kuvanje integralnog pirinča, a zatim slede kuvanje zrnevlja, ovsene kaše, sporo kuvanje/kuvanje supe, kuvanje na pari i pravljenje deserta.

Tefal se potrudio da napravi jednu veoma lepu, zanimljivu i univerzalnu kuhinjsku spravicu (prečnika 25 i visine 27 cm), koja zauzima izuzetno malo prostora. U sebi ima teflonsku posudu u kojoj se obavljaju sve zadate radnje i posebnu posudu za kuvanje na pari. Na poklopcu se nalazi ventil za paru i kontrolna tabla koja vas vodi kroz ovaj svet igre sa hranom.

ATV & NAUTICA 2020

„Multi kuvar“ vam omogućava da kuvate namirnice na zdrav način, u sopstvenom soku ili uz dodatak veoma malo tečnosti, bez ili sa veoma malo ulja. Biće vam potrebno malo više vremena da se naviknete na sve funkcije, a tada spremanje hrane postaje „pesma“. To i daje draž celoj igri. Možete da skuvate supu, čorbu, da izdinstate meso, ribu, povrće ili da kuvate na pari, da ispečete tortu… Da, ne šalimo se. Zaista možete da ispečete i tortu. Isprobali smo i odlična je. Spremiti sve ovo u jednoj posudi je zaista fascinantno! Nije bitno da li ste tek počeli da se bavite kuvanjem ili imate već zavidno iskustvo. Sigurno je da pruža još mnogo, mnogo mogućnosti.

Proizvođač je zadao neke smernice, ali nije objasnio do kraja ili, bolje rečeno, samo uputstvo za rukovanje je dosta dobro, ali ponuđeni recepti su mogli biti bolje objašnjeni. Još nam je zasmetalo što se ne zna na kojoj temperaturi se kuva. Samo kod dva programa na ekranu se vidi vreme kuvanja izraženo u minutima (kuvanje integralnog pirinča i sporo kuvanje), a kod kuvanja na pari u satima. Ali to ne treba da vas plaši. Veoma brzo ćete naučiti da supu možete da skuvate ako uključite program za integralni pirinač ili ispečete meso na programu za desert. Zato i kažemo – igrajte se ljudi!

Imate na raspolaganju i automatsko održavanje toplote, što znači da kad se završi kuvanje, hrana se ne hladi. Iako niste u situaciji da odmah jedete, čekaće vas topla i ukusna. A kod većine programa postoji i odložen start. Možete da odložite vreme kuvanja za 15 sati, s tim što je sâmo vreme kuvanja uključeno u tih 15 sati, ili koliko već želite. Ako uključite ujutro u 8 h, odložite kuvanje za 10 sati i imaćete gotovo jelo u 6 h popodne. Došli ste s posla, raskomotili se, postavili sto i seli da ručate. Zar to nije sjajno?

Idealan je za osobe koje se plaše da koriste ekspres lonac. Možete da ga koristite u velikoj kuhinji, ali i u malenoj garsonjeri. Imate samo jednu posudu koju ste isprljali, nema prskanja unaokolo, nema mirisa. Sve je čisto i uredno.

TEFAL-8-IN-1-MULTI-COOKER-2

Cena: 11.499 RSD
www.tefal.co.rs

Leave a Reply