Početna Broj 164 U TELENORU POPUST NA TELEFONE DO 15. MARTA

U TELENORU POPUST NA TELEFONE DO 15. MARTA

ATV & NAUTICA 2020

U Telenoru vas do 15. marta očekuje šest telefona po posebnim cenama. To su Nokia 515 i Nokia Lumia 520, zatim Huawei G510, HTC Desire 200 i HTC Desire X, kao i Sony Xperia M. Ovaj portfolio kreiran je tako da zadovolji različite ukuse i potrebe. U zavisnosti od toga da li kod telefona cenite dizajn, kvalitetnu kameru, odličan zvuk ili visoke performanse, sigurno ćete među ovim modelima pronaći ono što tražite – po sjajnoj ceni.

Takođe, ukoliko do kraja marta kupite modem ili MiFi internet ruter uz Surfuj Plus tarifne pakete, imaćete na raspolaganju duplo više internet saobraćaja u narednih godinu dana, kao i pristup muzičkom servisu Deezer sa bazom od 25 miliona pesama.

ATV & NAUTICA 2020

MiFi je mali bežični internet ruter, koji ima mogućnost pravljenja WiFi hot spota za do čak deset telefona, tableta ili laptopa istovremeno. Možete da ga nosite u džepu ili torbi i na taj način uvek budete povezani na internet, a u brzini surfovanja do 42 megabita po sekundi uživate i dok ste u pokretu.

Iskoristite popust na telefone kao i duple gigabajte koji će vam omogućiti da bezbrižno surfujete i iskusite sve prednosti Telenor Pametne mreže. Posetite najbližu Telenor prodavnicu ili sajt www.telenor.rs da saznate više o aktuelnim ponudama.

Leave a Reply