Početna Broj 164 U TELENORU POPUST NA TELEFONE DO 15. MARTA

U TELENORU POPUST NA TELEFONE DO 15. MARTA

U Telenoru vas do 15. marta očekuje šest telefona po posebnim cenama. To su Nokia 515 i Nokia Lumia 520, zatim Huawei G510, HTC Desire 200 i HTC Desire X, kao i Sony Xperia M. Ovaj portfolio kreiran je tako da zadovolji različite ukuse i potrebe. U zavisnosti od toga da li kod telefona cenite dizajn, kvalitetnu kameru, odličan zvuk ili visoke performanse, sigurno ćete među ovim modelima pronaći ono što tražite – po sjajnoj ceni.

Takođe, ukoliko do kraja marta kupite modem ili MiFi internet ruter uz Surfuj Plus tarifne pakete, imaćete na raspolaganju duplo više internet saobraćaja u narednih godinu dana, kao i pristup muzičkom servisu Deezer sa bazom od 25 miliona pesama.

MiFi je mali bežični internet ruter, koji ima mogućnost pravljenja WiFi hot spota za do čak deset telefona, tableta ili laptopa istovremeno. Možete da ga nosite u džepu ili torbi i na taj način uvek budete povezani na internet, a u brzini surfovanja do 42 megabita po sekundi uživate i dok ste u pokretu.

Iskoristite popust na telefone kao i duple gigabajte koji će vam omogućiti da bezbrižno surfujete i iskusite sve prednosti Telenor Pametne mreže. Posetite najbližu Telenor prodavnicu ili sajt www.telenor.rs da saznate više o aktuelnim ponudama.

Leave a Reply