Početna Broj 164 Windows aplikacije

Windows aplikacije

Upoznajte se sa jednom domaćom softverskom kompanijom i nekim od njenih zaminljivih igara za Windows Phone platformu

Webelinx je srpska kompanija iz, Niša specijalizovana za projektovanje i razvoj aplikacija za mobilne uređaje koja beleži uspehe u svom polju od kada je osnovana 2011. godine. Tim koji broji oko 50 zaposlenih se sastoji od energičnih i ambicioznih ljudi koji su eksperti u uspešnom ispunjavanju svake etape u razvoju aplikacije, počevši od kreiranja ideje, preko osmišljavanja cele priče, karaktera i dizajna i zaključno sa stvaranjem jedinstvene aplikacije ili igrice, kao i njenim objavljivanjem na tržište. Kompanija se od samog starta bavi kreiranjem aplikacija za Android i iOS, a od pre par meseci se okrenula i ka korisnicima Windows telefona kako bi im izašla u susret i omogućila da i oni uživaju u ovim popularnim aplikacijama i igricama. Na Windows Storu se trenutno nalazi oko 10 Webelinx-ovih aplikacija, i to je broj koji iz dana u dan raste zajedno sa brojem korisnika.

Dress Up Game for Girls
Platforma: Windows Phone 8
Velicina: 45MB
Cena: Free
Izdavač: Webelinx d.o.o.

Igrice ovog tipa predstavljaju odličan vid zabave za devojčice svih uzrasta koje naravno uživaju u isprobavanju garderobe i različitih novih stilova oblačenja. Webelinx je kreator više aplikacija ovog tipa koje su omiljene među devojčicama, a upravo se ovaj dress up game izdvojio u Windows Storu. Korisnice imaju na raspologanju preko 100 modela i preko 50 vrsti materijala koje same mogu da kombinuju i time dobiju divne i unikatne komade odeće bilo da su u pitanju majice, suknjice, haljine, čarape, a naravno i cipele. Kao dodatak, svojim modelima mogu da dodaju i nakit, kao i druge aksesoare – naočare za sunce, torbe i sl. Kada završe sa stilizovanjem, devojčice mogu da uslikaju svoju modnu divu na izabranoj pozadini i da sliku podele na Facebook-u sa drugaricama ili jednostavno sačuvaju u galeriji.

Space Tower Defender
Platforma: Windows Phone 8
Velicina: 40MB
Cena: Free
Izdavač: Webelinx d.o.o.

Space Tower Defender za Windows telefone predstavlja uzbudljivu misiju za sve prave ljubitelje mobilnih igrica koji mogu da okušaju svoju spretnost u odbrani svog broda od zlih vanzemaljaca. Njihov cilj je da unište igrača i nasele njegovu planetu koju on treba što uspešnije da odbrani i sačuva. Igrica je besplatna i beskonačna tako da fanovi mogu da uživaju u interesantnim izazovima i moćnom odbrambenom oružju dokle god žele, bez straha da će biti prekinuti u svojoj misiji. Odlična grafika i verno dočarano svemirsko oružje, kao i okruženje, pružaju jedinstven gejmerski osećaj te ovu aplikaciju toplo preporučujemo svim korisnicima koji uživaju u igricama ovog tipa.

Leave a Reply