Početna Broj 199 VR tehnologija omogućava ženama da isprobaju silikonske grudi u 3D

VR tehnologija omogućava ženama da isprobaju silikonske grudi u 3D

ATV & NAUTICA 2020

Samo par klinika u Velikoj Britaniji koristi „naočare za grudi“ ili 3D simulatore plastične hirurgije, kako bi omogućili ženama da probaju pre kupovine. Ove naočare se mogu koristiti za pokažu ženama kako njihove grudi mogu izgledati.

Doktor Gerard je koristio ovu tehnologiju godinu dana i izjavio je za Sun Online: „Ove naočare su ogroman napredak. Već dugo vremena se bavim plastičnom hirurgijom i ove naočare nas vade iz kamenog doba. Pre njih bi žene stavljale implante u grudnjake i na osnovu toga odlučile se za veličinu. Ovaj softver vam omogućava da vidite kako bi izgledao okrugao implant u poređenju sa implantom u obliku kapljice i omogućava vam da simulirate kako će izgledati ispod mišića. Svaki pacijent je bio prezadovoljan ovim softverom za simulaciju.
Tehnologija takođe simulira korektivnu hirurgiju. Ona vam omogućava da simulirate redukciju grudi, uklanjanje implanta, pomeranje bradavice gore ili dole, pokazivanje ožiljaka, stavljanje implantata različitih veličina u levu i desnu dojku. Nedavno sam uradio pregled žene koja je preživela rak grudi i imala lošu operaciju i bio sam u stanju da simuliram promenu veličine i korekciju kože, što je u velikoj meri smanjilo nervozu pacijenta.

ATV & NAUTICA 2020

Naočare su razvijene od strane Švajcarske kompanije, Crisalix. One takođe mogu simulirati kozmetičku i rekonstruktivnu hirurgiju, liposukciju ili čak i botoks ubrizgavanja.

Leave a Reply