Početna Broj 193 Najbolje bežične slušalice 2016

Najbolje bežične slušalice 2016

Bežične slušalice su budućnost za masovno tržište

ATV & NAUTICA 2020

Bluetooth, koji je postao de facto standard za bežično povezivanje, beleži ogromno povećanje korišćenja u poslednje vreme. Ali, pre nego što vam predstavimo neke od opcija, ne zaboravite da bežične Bluetooth slušalice nisu vaš jedini izbor.

the-bose-quietcomfort-35
The Bose QuietComfort 35
Slušalice sa eliminisanjem spoljne buke su namenjene samo određenoj korisničkoj niši, ali one ne mogu da eliminišu spoljnu buku u potpunosti – npr. glasove i druge visoke tonove – ali ako ste apsolutno sigurni da su vam potrebne, Bose je još uvek najbolji u „isključivanju“ sveta oko vas. Eliminacija spoljne buke u principu smanjuje kvalitet zvuka, pa ako vam je vernost zvuka glavni kriterijum, potražite neki drugi model. U svakom slučaju, živopisni visoki tonovi i snažan bas stvaraju profil koji je dovoljno dobar za većinu korisnika. Sasvim je solidan. Takođe, pomaže i to što model QC35 stvara prijatan osećaj tokom nošenja, jer su lagane i udobne. Ako vam je glavni kriterijum eliminisanje spoljne buke, one moraju da budu vaš prvi izbor, jer su, kada je ovaj kriterijum u pitanju, najefikasnije Bluetooth slušalice na tržištu.
Cena $349

ATV & NAUTICA 2020

skullcandy-xtfree-earbuds
Skullcandy XTfree Earbuds
Pored toga što su otporne na pomeranje, XTfree su super-udobne. Za razliku od većine drugih slušalica za uvo („bubica“), XTfree se prave od mešavine silikona koja je toliko mekana da ćete zaboraviti da su vam u ušima. Deo koji se stavlja u uho je veoma mekan, tako da nemate osećaj da vam se u uhu nalazi komad čvrste plastike. Uz to, deo koji se stavlja na ušnu školjku kako biste ih pričvrstili je veoma udoban i savitljiv, tako da će vam dobro „leći“, bez obzira na oblik uha. Skullcandy XTfree slušalice se pune za jedan sat preko standardnog USB porta. Trajanje baterije je 6 časova.
Cena $69

street-blaster-x
Street Blaster X
Ovaj džinovski Bluetooth zvučnik od 1.000 W sada ima i FM radio. Kompanija Pyle se vraća modelom Street Blaster X, koji je zadržao sve iste karakteristike kao i originalni model Street Blaster – uključujući i šljašteći dizajn mlaznog motora – ali je trajanje baterije povećano na 6 sati, ima FM radio i podršku za USB fleš drajv, što omogućava reprodukciju MP3 ili WMA datoteka. Street Blaster X takođe može da na fleš drajv snima audio sa Bluetooth-a, radija, ili ulaza za gitaru ili mikrofon, omogućavajući vam da terate prijatelje i komšije da slušaju vašu izvedbu „Stairway to Heaven” još mnogo godina.
Cena $795

bowers-wilkins-p9-signature-3
Bowers & Wilkins P9 Signature
Ovim slušalicama audiofili i ljubitelji muzike dobijaju miks visokokvalitetnog dizajna i odličnog kvaliteta zvuka, što čini savršen dodatak vašoj muzičkoj kolekciji. Ove naglavne slušalice imaju italijansku Saffiano kožu i jastučiće od memorijske pene koji se nakon nekog vremena prilagođavaju obliku slušaočeve glave.

Što se specifikacija tiče, P9 Signature ima težinu od 413 grama, frekventni opseg od 2Hz do 30kHz, impedansu od 22 oma, procenat izobličenja <0.2% i maksimalnu ulaznu snagu od 50mW. Traka za glavu omogućava da se školjke odvoje od neželjenih vibracija, što izobličenje zvuka svodi na minimum. Ove slušalice daju „jasan i otvoren“ zvuk.
Cena $899

Leave a Reply