Početna Broj 193 TEST: Fellowes – Odmarači za noge

TEST: Fellowes – Odmarači za noge

Širok spektar veoma upotrebljivih i iznenađujuće raznovrsnih odmarača za noge, korisnih u raznim prilikama i situacijama

ATV & NAUTICA 2020

Plus: Širok spektar različitih karakteristika, specifične mogućnosti pojedinih modela
Minus: Dobro razmislite šta vam je neophodno, neki modeli su daleko smislenija kupovina od drugih

Proizvodi za dom i kancelariju često nisu toliko u fokusu u domenu onoga o čemu danas pišemo; naime, radi se o postoljima, odnosno odmaračima za noge. Pre nego što se začudite o čemu se tu radi, pozivamo vas da dobro razmislite koliko se puta tokom dana požalite na bolove u nogama ili leđima koji su povezani sa načinom na koji držite svoje noge ili stopala. Posebno je to slučaj u kancelarijskim uslovima, gde nema uvek mogućnosti za promenu položaja. Fellowes modeli imaju dosta toga da ponude, ali treba voditi računa o njihovim posebnostima kako biste napravili pravi izbor.

ATV & NAUTICA 2020

Model Microban Fellowes predstavlja veliku metalnu platformu za vaše noge. Ona se okreće slobodno i podstiče cirkulaciju, prilagođavajući se vašim pokretima. Takođe, podstiče ispravan položaj tela prilikom rada za računarom. Sama podloga je ergonomski dizajnirana od neklizajućih materijala. Raspolaže podešavanjem visine u tri nivoa – od 105, 120 i 135 milimetara, a treba reći i da podržava Microban zaštitu od bakterija, zbog čega je ovaj stalak i dobio svoj naziv.

Za one kojima je potrebno nešto jednostavnije, tu je Standard Fellowes. Ovaj crni odmarač za noge je izrađen od plastike, sa kugličastim površinama koje trebaju da ulepšaju prijanjanje i omoguće jednostavne vidove masaže stopala. I ovde je moguće podesiti visinu, i to na 85 i 105 milimetara.

Model Energizer Fellowes donosi nešto ekstravagantnije gumene nožice sa teksturom. Ove nožice ciljaju specifične tačke pritiska na stopalima, a mogu se podesiti i na različite visine. Omogućavaju i pokrete njihanja. Slično kao i prethodni modeli, smanjuju pritisak na donji deo leđa i poboljšavaju držanje, a specifičan crno-plavi dizajn sa utisnutim tragovima stopala im daje jedinstveni šmek. I ovde imamo tri nivoa podešavanja visine: 100, 135 i 165 mm, a tu je i mogućnost podešavanja nagiba.

Leave a Reply