Početna Broj 174 Lakše kuvanje u posuđu od nerđajućeg čelika – Tefal posuđe

Lakše kuvanje u posuđu od nerđajućeg čelika – Tefal posuđe

Tefal se već 60 godina bavi proizvodnjom kvalitetnog posuđa i u svetu je pre svega poznat po specijalnoj nelepljivoj oblozi sa crvenom tačkom u sredini, indikatorom toplote koji označava kada je postignuta prava temperatura za pripremu hrane.

Panasonic TV

U želji da kupcima ponudi najkvalitetnije posuđe, Tefal je lansirao novu liniju posuđa od nerđajućeg čelika, Intuition sa garancijom od pet deset godina, izuzetno atraktivnog dizajna i odličnih performansi.

Idealno posuđe za svako kuvanje
Svi smo drugačiji i svako kuva na svoj način. Početnici kuvaju po potrebi, kuvanje za porodicu je često u žurbi, na više „frontova“ odjednom, i potrebno im je nešto za svakodnevno kuvanje. Profesionalni kuvari su iskusni i traže najbolje što tržište nudi. Ljubitelji kuvanja u potrazi za vrhunskim, najnovijim i dopadljivim posuđem uvek se skrase sa nerđajućim čelikom.

ATV & NAUTICA 2020

Dno je dodatno ojačano, kako bi se toplota dugo zadržala u šerpi. Baza ne može da se deformiše ni pri znatno višim temperaturama, a kompatibilna je čak i sa zahtevnim indukcionim pločama, koje traže kvalitetno posuđe za kuvanje. Može da se koristi i u rerni, do temperature od 260 stepeni Celzijusa, za najzahtevnije recepte.

Tiganj jedinstvenog dizajna garantuje izuzetno „klizavu“ unutrašnjost, zahvaljujući Tefal Titanijum nelepljivoj oblozi.

SEPT-RANGES-COMPOSITION

Oznaka 18/10
Tefal posuđe od nerđajućeg čelika (stainless steel) ima 18 odsto hroma i 10 odsto nikla. Ta kombinacija osigurava dugotrajnost i izdržljivost posuđa. Toplota, korozija, ni metalni pribor ne mogu ga oštetiti.

Pored toga, iskustvo u proizvodnji igra ključnu ulogu u dugotrajnosti posuđa od nerđajućeg čelika. Stručnjaci iz Tefala primenjuju najbolje tehnike i procedure pri izradi posuđa od nerđajućeg čelika, uključujući pravi alat, thnologiju, savršen tajming i procese neophodne za odličan finalan proizvod.

Za ujednačeno kuvanje i odličnu raspodelu toplote, dno treba da bude debelo i napravljeno od dobrog provodnika toplote. Tefalovo posuđe ima dno od čistog aluminijuma radi brze i homogene raspodele toplote. Iako možda tako ne deluje, ali žig brenda na dnu dodatno sprečava deformaciju tokom vremena.

INTUITION posuđe je idealno za dinstanje i kuvanje. U šerpama od nerđajućeg čelika može bez problema da se muti, miksira i seku namirnice a da se unutrašnjost ne ošteti.
Uživajte u pripremanju hrane u posuđu vrhunskog kvaliteta i dugotrajnosti.

Leave a Reply