Početna Broj 174 Trident i UAG zaštitne maske i CasePower eksterne baterije

Trident i UAG zaštitne maske i CasePower eksterne baterije

Vaš smartfon ili tablet će vas više „voleti“ ako ga smestite u sigurno okruženje i date mu dodatnu energiju

Pametni telefoni postaju sve pametniji, sve veći a i istovremeno i sve tanji. Ove glavne karakteristike modernih ručnih prenosnika (mislimo i na tablete) zadaju i najviše glavobolja svojim korisnicima, jer one utiču da se autonomija meri satima, a ne danima, dok sa druge strane veliki ekran i slim telo ne ulivaju previše poverenja da će mobilni ljubimci preživeti pad sa stola, iz torbe, džepa… (Ko je pomislio na #bandgate?) Zato smo odlučili da vam predstavimo odlična rešenja koja, kao što naslov kaže, okrepljuju dušu i čuvaju telo.

Trident i UAG zaštitne maske
Svi oni koji vole novotarije, ali znaju da nisu previše pažljivi neka sad obrate posebnu pažnju. Predstavljamo vam Trident i UAG zaštitne maske. Za razliku od većine modela na tržištu, koji imaju više estetsku, nego zaštitnu stranu, ove maske su zaštitne i to „sa velikim Z“. Iako nam se dizajn svideo, ovde je estetika u potpuno drugom planu. Maske su napravljene od veoma kvalitetnih materijala. Sve su dvoslojne i sastoje se od plastičnog, koji mu daje čvrstoću, i silikonskog dela, koji ima funkciju apsorcije udaraca. Maske zadovoljavaju MIL-STD-810F, standard američke vojske, koji garantuje da će uređaj preživeti padove, prašinu, vibracije i druge loše stvari.

Na test smo dobili nekoliko modela Trident maski – Cyclops, Kraken i Aegis i jedan UAG model. One se razlikuju po nivou zaštite, jer model Cyclops i Kraken imaju i zaštitu za ekran koja integrisana sa ostatkom maske, dok Aegis i UAG stižu sa zaštitnim leđima, dok se posebna folija, koja stiže u paketu, aplicira nezavisno. Svim testiranim modelima smo bili i više nego zadovoljni, jer stvarno pružaju ozbiljnu zaštitu. Ako bi morali da biramo, najviše nam se dojmio model Aegis za model LG G3, ne samo zbog svog mitskog imena (Aegis, odnosno Egida je Zevsov štit) koji vrlo lepo leži u ruci zahvaljujući zaobljenim ivicama i daje osećaj da će preživeti i hokejašku utakmicu u momentu kada momci ostanu bez paka.

Osim maski za smartfone (Samsung Note 3 i 4, LG G3, HTC One M8, iPhone 5, 6…), u ponudi su i modeli za najpoznatije modele tablet računara, poput UAG maske za iPad Mini ili iPad Air.

Cene: od 3.590 RSD

CasePower eksterne baterije
Zahtevniji korisnici koji imaju sve opcije na svom telefonu non-stop uključene često moraju dopunjavati svog ljubimca ponekad i dvaput dnevno. Još ako se telefon koristi i za igranje sve zahtevnijih igara, kao što to radi autor ovog teksta, onda je posedovanje dodatne baterije obaveza. Na tržištu ima veliki broj modela različitog kapaciteta, snage punjenja, ali i proizvođača. Mnoge od njih su tzv. no-name imena upitnog kvaliteta i izrade i snage. Zato preporučujemo da vaše telefone dopunjavate kvalitetnim proizvodima. Jedan od boljih proizvođača sa kojima smo se sada prvi put sreli je CasePower.

U pitanju su baterije manje poznatog švedskog proizvođača, koje već na prvi pogled ulivaju poverenje svojoj izradom. U ponudi su četiri modela, koji možemo podeliti u dve kategorije – model Street Power i serija Urban. CasePower Street Power je baterija modernog a-la-karmin dizajna koja je namenjena korisnicima koji žele da imaju manju backup energiju svuda sa sobom. Kapacitet od 2600 mAh i snaga od 1.5A će zadovoljiti sve one kojima treba manja dopuna u hodu. Baterija stiže sa silikonskim dodatkom za nošenje oko ruke, kao i kraćim USB kablom, koga je zahvaljujući magnetu moguće držati uvek uz bateriju. Street Power ima i uvek korisnu LED lampicu.

CasePower Urban serije ima tri predstavnika elegantnog slim dizajna. Sve poseduju dva USB izlaza. Model Urban Go, debljine samo 6mm, je kapaciteta 4000 mAh i ukupne izlazne snage od 2,1A, dok druga dva modela Big i Big+ imaju izlaznu snagu od 2,4A, kapacitet im je 8000, odnosno čak 12000 mAh, a u paketu stiže i elegantna zaštitna torbica. Uz sve modele stiže i USB kabl. Namena ovih baterija je ne samo dopuna telefona, već i tableta. Zanimljivo je i da imaju senzor pokreta, koji se aktivira uzimanjem baterije u ruku i pokazuje dopunjenost baterije.

Cene:
Street Power – 3.190 RSD
Urban Go – 4.990 RSD
Urban Big – 6.290 RSD
Urban Big+ – 7.490 RSD

www.navishop.rs

Leave a Reply