Početna Događaji Koncept pametnog doma koji postaje realnost

Koncept pametnog doma koji postaje realnost

Lenovo Smart Home Essentials je nova porodica umreženih uređaja koja nudi kompletnu ponudu umreženih uređaja za pametniji, inteligentniji dom. U svetu suviše fragmentisane ponude pametnih uređaja, porodica umreženih kućnih uređaja kompanije Lenovo – i Lenovo Smart Display koja je nedavno predstavljena vesnici su rastućeg višeplatformskog AI ekosistema u kategoriji smart home uređaja.

Lenovo Link app služi kao centralizovani kontrolni centar iz koga se upravlja svim podržanim uređajima, bez potrebe za individualnim aplikacijama namenjenim za svaki uređaj ponaosob. Korisnici mogu kontrolisati posebne grupe uređaja u isto vreme ili ih instruirati na određene akcije u određeno vreme tokom dana. Ne samo da Lenovo Smart Home Essentials uređaji rade uz Google i Amazon Alexa asistente, već će i sami korisnici biti u mogućnosti da glasovnim komandama jednostavno podese, automatizuju i kontrolišu različite aspekte svojih domova koristeći Lenovo Smart Displey kao svoj kontrolni centar.

Najbolji telefoni 2019

Lenovo Smart Essentials uređaji uključuju:
● Lenovo Smart Plug – jednostavan uređaj malih gabarita koji se može povezati na bilo koju utičnicu, omogućavajući kontrolu nad bilo kojim kompatibilnim uređajem koji je povezan na njega.
● Lenovo Smart Kamera – pametan sistem za nadzor koji vam omogućava da uživo pratite video snimke unutar vašeg doma – čak i tokom noći – putem noćnog moda sa infracrvenim zracima. Ugrađeni mikrofon i zvučnici omogućavaju dvosmernu audio komunikaciju
● Lenovo Smart sijalica – pametna sijalica koja omogućava daljinsko upravljanje i personalizovano osvetljenje – putem Lenovo Link aplikacije možete prilagođavati temperaturu boje i jačinu svetla ili ga uključivati i isključivati gde god da se nalazite i u bilo koje vreme.

Leave a Reply