HTC i Microsoft

  blank
  BMW_NextGen_2020

   

  blank

  BMW_NextGen_2020_640x157px
  BMW_NextGen_2020

  blank

   

  Upečatljiv dizajn u službi korisnika

  Novi pametni telefoni iz HTC-a koji svoju snagu crpe iz moćne Windows 8 platforme, Windows Phone 8X by HTC i Windows Phone 8S by HTC, predstavljeni su danas javnosti, a već tokom novembra će se naći u prodaji

  Beograd,31.oktobar 2012. – Kompanije Majkrosoft i HTC, predstavile su danas nove Windows Phone 8X by HTC i Windows Phone 8S by HTC mobilne telefone koje je na ovoj platformi razvila kompanija HTC, spojivši tom prilikom posvećenost Windows platforme individualnim potrebama korisnika sa upečatljivim dizajnom HTC telefona, odličnim performansama, studijskim kvalitetom zvuka uz BeatsAudio™ i neverovatnim mogućnostima ugrađene kamere.

  blank

  Saradnjom na razvoju novih pametnih telefona, kompanije HTC i Majkrosoft su potvrdile izrečene namere o podizanju petnaestogodišnjeg partnerstva na viši nivo.

  „Bazirani na istoj tehnologiji koja pokreće i novi Windows 8, ovi telefoni poseduju najnapredniji operativni sistem koji je Majkrosoft ikada napravio. Duboko smo uvereni da nakon partnerstva sa kompanijom HTC na ovom projektu, imamo proizvod koji će postaviti nove standarde na tržištu smartfon aparata kako u Srbiji tako i na globalnom tržištu.” – Izjavio je tokom prezentacije novih pametnih telefona, gospodin Srđan Starović, regionalni Partner Account Manager u kompaniji Majkrosoft.

  Kako boja predstavlja integralni deo iskustva sa Windows Phone 8 operativnim sistemom, HTC se u dizajnu odlučio za hrabre, sofisticirane i avanturističke boje u sklopu vrhunske završne obrade matirane površine ovih uređaja. Windows Phone 8X by HTC se na tržištu pojavljuju širokom rasponu boja uključujući kalifornijsko plavu, grafitno crnu, vatreno crvenu i svetložutu. Windows Phone 8S by HTC će biti dostupan u crno-beloj boji poput domina, jarkocrvenoj, atlantski plavoj i sivo-žutoj.  Nove telefone je predstavio gospodin Marko Savković, Regional Product Manager u kompaniji HTC koji je tom prilikom istakao:

  „Izuzetno nam je drago što danas, pararelno sa premijerama širom sveta, možemo da predstavimo srpskom tržištu nove HTC telefone na Windows Phone 8 platformi. Kuriozitet je da je Windows Phone 8X by HTC prvi telefon sa integrisanim Beats pojačalom koji ima rezoluciju sa najvećom gustinom piksela na tržištu. Ujedno, ovo je prvi telefon u Srbiji koji podržava brzine do 42,2 Mbps na sve tri mobline mreže.“

   

  Windows Phone 8X by HTC poseduje sjajni LCD 2 ekran HD rezolucije, veličine 4,3 inča, koji je od svakodnevnih udaraca i ogrebotina zaštićen lakim Gorilla® Glass 2 staklom, a optička laminacija smanjuje odsjaj i bljesak ekrana, što vam omogućava da vidite svaki detalj. Windows Phone 8S by HTC odlikuje sjajni super LCD ekran od 4 inča sa Gorilla® Glass tehnologijom, što omogućava korisnicima da Live Tiles interfejs u Windows Phone operativnom sistemu, kao i svaku poruku i fotografiju, vide kristalno jasno u iskričavim bojama.

  Windows Phone 8X by HTC i Windows Phone 8S by HTC će se na srpskom tržištu naći u ponudi lokalnih mobilnih operatera u novembru.

   

  BMW_NextGen_2020

  Leave a Reply