Otvorena prva “Yellow Store” – specijalizovana Nikon prodavnica

  blank
  BMW_NextGen_2020

  U TC Delta City u Beogradu, svečano je otvorena prva “Yellow Store” prodavnica na našim prostorima, specijalizovana za prodaju Nikon foto-opreme.

   

  BMW_NextGen_2020_640x157px
  BMW_NextGen_2020

  Nov koncept prodavnice je potpuno jedinstven, jer pruža mogućnost testiranja svih najnovijih Nikon fotoaparata na jednom mestu. “Yellow  Store” predstavlja mesto za susret svih zaljubljenika u foto­opremu, i razgovor sa Nikon eksperatima od kojih možete dobiti najnovije informacije  vezane za ovog vodećeg proizvodaca foto-opreme. Kako bi se kupci na pravi način uverili u kvalitet Nikon fotoaparata  i njihovih objektiva  omogućeno je testiranje fotografisanjem makete od sitnih figurica.

  Na otvaranju se prisutnima obratio Petar Vukadinović, ispred firme Refot B, eksluzivni uvoznik i distributer Nikon foto-opreme, kao i Vladan Janković direktor firme CT RetailYellow Store svečano je otvorio Njegova Ekselencija Toshio Tsunozaki, ambasador Japana u Srbiji.

  Petar Vukadinović  ovom prilikom uručio je i nagradu pobedniku prvog Facebook konkursa koji je Nikon organizovao u Srbiji, pod nazivom “JA SAM MALENO ČUDO”. Pobednik konkursa je Sara Popović, koje je osvojila pravo malo čudo iz Nikon porodice, najmanji fotoaparat Coolpix 501, velicine kreditne kartice.

  Nikon kao brend kojem se uvek veruje, pruža potrošačima i nešto više – poklon uz svaku kupovinu preko 20.000 dinara do kraja decembra, kao i vaučere za popust pri kupovini do kraja januara.

  blank

  BMW_NextGen_2020

  Leave a Reply