Početna Gadgets Pristupačni HTC Desire 500

Pristupačni HTC Desire 500

blank
Panasonic TV

htc
Desire 500 je model srednje klase sa quad-core procesorom od 1,2 GHz, HTC BlinkFeed i Video Highlights funkcijama i namenjen je korisnicima koji žele mobilno iskustvo po pristupačnoj ceni. Ovaj model je savršen za korisnike koji su stalno u pokretu, jer omogućava multitasking i live stream važnih i interesantnih informacija, dok će korisnici najvažnije momente beležiti kamerom.
Kamera od 8 Mpx na Desire 500 telefonu uz HTC ImageChip procesor kreira spektakularne fotografije i HD video snimke. Prednja kamera od 1,6 Mpx pravi autoportrete visokog kvaliteta. Funkcije prepoznavanje osmeha i lica pomažu za savršen osmeh na fotografiji. Instalirani su i brojni kreativni filteri, a putem omiljenih društvenih mreža fotografije se mogu podeliti sa prijateljima, porodicom ili pratiocima.
Video Highlights pretvara fotografije i video snimke u video kompilaciju u trajanju od 30 sekundi, praćenu muzikom iz jedne od šest ponuđenih tema. Kreirani u saradnji sa profesionalcima iz oblasti muzičke produkcije, video prelazi u okviru svake teme su sinhronizovani sa tempom prateće muzike, kako bi dobili profesionalni rezultat, bez napora.
HTC Desire 500 donosi BlinkFeed u Desire seriju, pretvarajući početni ekran u personalizovan tok svežih informacija. BlinkFeed se prikazuje na ekranu od 4,3 inča i generiše novosti sa društvenih mreža i drugih izvora vesti, pružajući već na prvi pogled sve najsvežije informacije.
Uz quad-core procesor od 1,2 GHz HTC Desire 500 omogućava brzi multitasking, pretraživanje interneta i igranje grafički zahtevnih igara. Zahvaljujući podršci za microSD karticu do 64 GB nikada nećete ostati bez prostora za fotografije, video snimke, aplikacije i igre koje najviše volite.

ATV & NAUTICA 2020