Početna Home Umetnički spoj dizajna i performansi

Umetnički spoj dizajna i performansi

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Elegantan, tanak dizajn i stilizovano aluminijumsko postolje Philips Brilliance monitora, u otmenoj beloj boji, ostaviće bez daha sve poklonike sofisticiranih monitora

Beograd – Philips je lansirao novi Philips Brilliance 248c3lhsw model monitora koji se svojim idelanim spojem elegancije dizajna i vrhunskih performansi uklapa u svaki enterijer i životni stil. Philips Brilliance 248c3lhsw seističe tankim okvirom i  stabilnim, uglađenim, aluminijumskim postoljem, u neobičnoj beloj boji.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Idealnom spoju doprinose napredne tehnologije visokog učinka, što ovaj monitor izdvaja od ostalih na tržištu. Jedna od njih je LED tehnologija koja pruža mogućnost podešavanja intenziteta svetlosti i ne sadrži živu, što doprinosi ekološki prihvatljivom recikliranju.

Philips Brilliance 248c3lhsw se ističe sofisticiranim SmartKolor i SmartTxt tehnologijama koje pojačavaju intenzitet boja i oštrinu teksta čime pružaju neponovljivo iskustvo gledanja fotografija, videa ili čitanja tekstualnih aplikacija poput PDF dokumenata. Uključuje i SmartContrast tehnologiju koja povećava dinamički kontrast s izvrsnim tumačenjem tamnih nijansi boja, ostvarujući bistru i živu sliku.

U Philipsu su ponosni na svoju ekskluzivnu, vodeću SmartImage tehnologiju koja analizira sadržaj na ekranu i pruža optimalan prikaz dopuštajući izbor različitih načina izvođenja kao što su Office, Photo, Movie, Game, Economy i slično, kako bi prilagodila aplikaciju za upotrebu. U zavisnosti od izbora, SmartImage dinamički prilagođava kontrast, boju i oštrinu odabrane aplikacije.

Ukoliko je uključena i SmartResponse tehnologija, automatski će biti prilagođeno vreme odziva na odabrane aplikacijske zahteve, što je idealno za igrice i filmove koji zahtevaju brži odziv kako bi proizveli sliku bez podrhtavanja ili kašnjenja.

Uz sve navedeno, monitor sadrži i HDMI uređaj koji prihvata sve HDMI ulaze, a video visokog digitalnog kvaliteta i zvučni signali prenose se putem jednog kabla.

248C3LHSW_2Philips Brilliance monitor semože se kupiti u svim bolje opremljenim radnjama sa tehničkim uređajima, po okvirnoj ceni od 20.990,00 rsd.