Početna Gadgets 8 najboljih sportskih satova!

8 najboljih sportskih satova!

Panasonic TV

Predstavljanje Apple Watch-a je usmerilo ogromnu pažnju na industriju pametnih satova, ali postoji jedna druga vrsta satova koja je zaista korisna, i ne predstavlja samo uprošćenu verziju vašeg mobilnog telefona. To su sportski satovi kojima se ne posvećuje dovoljno pažnje. I rekreativci i profesionalci znaju da su tačne informacije ključne za popravljanje rezultata u bilo kom sportu. Biciklisti, trkači, bokseri, plivači, igrači bejzbola, košarke, fudbala,… svi oni mogu da poprave način na koji treniraju pomoću odgovarajućeg sportskog sata.

Izbor modela zavisi od vrste sporta kojim se bavite. Triatlonci i alpinisti mere različite stvari. Vozačima mountain bike-a je potreban GPS, ali dizačima tegova on ne znači ništa. Džogerima je potreban brojač koraka i merač otkucaja srca, dok hajkeri žele da mere promenu nadmorske visine. Nekima je potrebno da imaju jaku onlajn zajednicu, drugi svoje rezultate žele da zadrže za sebe… Kakve god da su vaše potrebe, evo 8 najboljih sportskih satova koji će vas dovesti do cilja.

ATV & NAUTICA 2020

ARMITRON SPORT
Plus: Meri vojno i civilno vreme
Minus: Veoma ograničene funkcije

Potpuno opušten: Ovaj model nema neke izuzetne funkcije, pa ne očekujte da će meriti broj otkucaja srca ili da će se sinhronizovati sa vašim pametnim telefonom. Ako su vam potrebne osnovne stvari – vreme po krugu, alarm, štoperica, dvojno vreme – ovaj sat je „na svome“. Napravljen je od crne gume i ima prednju masku od metala, čitljiv je i uklapa se u većinu situacija. Vodootporan je do 100m, a okvir je prilično otporan na udare.
Cena: $17.49

Leave a Reply