Početna Broj 204 Ako niste poklonik Apple-a, FitBit VERSA je pravo rešenje

Ako niste poklonik Apple-a, FitBit VERSA je pravo rešenje

Tanji i lakši od najmanjeg Apple sata, Fitbit Versa pametni sat predstavlja alternativu za ljude koji nisu vezani sa Apple proizvode. Novi model poseduje blago uokviren i okrugao dizajn, ali kao i prethodnik, zadržava ključne funkcije kao što su praćenje otkucaja srca, fitnes saveti, GPS i praćenje fizičke aktivnosti, čak i pod vodom i dok spavate. Dolazi u četiri boje dok Special Edition modeli poseduju NFC konekciju.

Kvadratni displej je oštar, svetao i jasan u rezoluciji 300×300 piksela, ali kao i model Ajonik ima poprilično debeo okvir. Na versa modelu je to manje primetno, ali nemojte očekivati displej “od ivice do ivice” kao na Apple satu.

Na obodu kućišta smeštena su tri dugmeta, levo za muzičku kontrolu, i druga dva sa desne strane od kojih jedno aktivira aplikaciju za vežbanje, a drugo služi kao taster za alarm. Kako se ne bi vezivali za fabrička podešavanja, vi možete podesiti raspored funkcija na dugmićima po vašoj želji.

Unutar Verse upakovan je impresivan niz senzora, pa pored tipičnog akselerometra i žiroskopa, ima i altimetar, senzor ambijetalnog osvetljenja, senzor za rad srca i EsPiO2 senzor za procenu količine kiseonika u krvi. Ako se kojim slučajem odlučite za specijalno izdanje Versa sata dobićete u paketu i EnEfCe za beskontaktno plaćanje.

Leave a Reply