Početna FOTO / VIDEO Bang & Olufsen u pastelnim bojama – Beolit 15

Bang & Olufsen u pastelnim bojama – Beolit 15

Momacki auto – Infiniti HEADER

Novi B&O PLAY by Bang & Olufsen Beolit 15 zvučnik podseća na malu kutiju za led. Ali pošto nije, u njemu ne možete da držite pivo. Međutim, možete da ga koristite kao portabl držač za piće dok slušate svoju omiljenu muziku i sunčate se na nekoj karipskoj plaži. Dizajnirao ga je Danac Sesil Manc. B&O PLAY by Bang & Olufsen je „Beolit 15“ zvučnik koji je ultra-fleksibilan i čvrst. Napravljen od kvalitetnih materijala, ovaj naslednik modela „Beolit 12“ je dobro „napucan“ tehnološkim rešenjima da bi se dobio najbolji zvuk.

Kućište je od aluminijuma, a elementi dizajna su pozajmljeni od modela „Beoplay A2“. Zvuk se ravnomerno distribuira u svim pravcima u prostoriji, pa svi imaju isti ugođaj slušanja muzike. Jedno od bitnih unapređenja je i to što sada baterija traje 24 časa sa jednim punjenjem.

Najbolji telefoni 2019

Na prelepo dizajniranoj spoljašnosti ističu se čiste linije i kožna traka za lakše nošenje. Telo zvučnika je napravljeno od jakog i izdržljivog polimera. Na gornjoj strani zvučnika nalazi se guma koja sprečava klizanje, pa tu možete da stavite male predmete kao što su ključevi, novčići, telefoni ili ono hladno pivo sa početka teksta.

B&O PLAY by Bang & Olufsen Beolit 15 je dostupan u sledećim bojama: polarno plava, prirodna šampanj i osenčena ruža. Može da se poveže sa drugim uređajima preko Bluetooth 4.0. Dostupan je u BeoPlay online prodavnici po ceni od $599.

Leave a Reply