Početna Gadgets Belkin komplet za zaštitu ekrana na telefonu

Belkin komplet za zaštitu ekrana na telefonu

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Zaštitne folije za ekran su verovatno najprodavaniji artikal dodatne opreme za pametne telefone, ali su ujedno i najnezgodniji za primenu. Mehurići i prašina koji ostanu ispod folije, večiti pokušaji da ivice folije budu poravnate sa ivicama ekrana… Zato mnogi jednostavno zamole prodavca da im postavi foliju na ekran, jer ako to prepustite „profesionalcu“, verovatno neće biti problema.

Firma Belkin, poznati proizvođač dodatne opreme za tehničke uređaje, misli da može da olakša život čak i „profesionalcima“ svojim inovativnim kompletom za brigu o ekranu pod nazivom TrueClear Pro Advanced Application System.

Najbolji telefoni 2019

Ovaj komplet sadrži sve što je potrebno za rad, uključujući i uređaj za postavljanje folije, radnu površinu, sredstva za čišćenje, itd. Uređaj je veličine malog stonog skenera i na njemu se u potpunosti radi ručno. TrueClear Pro eliminiše mogućnost ljudske greške time što rešava dva „najteža“ dela procesa postavljanja folije: poravnavanje ivica i samo lepljenje folije.

Iako ovo zvuči prilično efikasno, pre korišćenje uređaja potreban je ljudski rad, pre svega u tome da na ekranu ne bude mrlja ili prašine, što je takođe jedan od ključnih elemenata za uspešno postavljanje folije.

Uređaj radi na modelima iPhone 4 do iPhone 6 i 6 Plus, kao i na Samsung Galaxy S4 i S5. Jasno je da ovaj uređaj ima za cilj da poboljša prodaju Belkinovih TrueClear zaštitnih folija, a ako želite da se raspitate o nabavci ovog uređaja, potrebno je da direktno kontaktirate proizvođača.

Leave a Reply