Početna Broj 199 Best Buy telefoni 2017 do 336 EUR!

Best Buy telefoni 2017 do 336 EUR!

Mislite da možete da uštedite gomilu keša kada budete kupovali nov telefon? U pravu ste. Evo i našeg tradicionalnog pregleda jeftinih telefona koji mogu da vam olakšaju potragu

blank
ATV & NAUTICA 2020

Jeftini telefoni često imaju više hardveskih prednosti kojih možda nismo svesni. Nekada se pod „najboljim jeftinim telefonom“ podrazumevao uređaj koji nameće bolne kompromise na polju kvaliteta izrade, brzine, rezolucije ekrana i kamere. Ali tako je bilo nekad. Danas je situacija kudikamo ružičastija, budući da već tzv. ulaznom segmentu imamo ponude koje se po navedenim karakteristikama vrlo malo razlikuju od višestruko skupljih uređaja.

Dok telefoni kao što su Galaxy Note 8, iPhone 7, Huawei P10 i HTC U11 pune novinske naslove širom sveta, mnogo zanimljivih (i jeftinih) uređaja cveta u njihovoj senci. Konstantno inoviranje mobilnih uređaja nije jeftin hobi i većina tehnoloških novotarija zato je rezervisana za premium modele koje većina korisnika sebi ne može ili ne želi da priušti. Međutim, itekako postoji ono što bi moglo da se nazove dobrim jeftinim telefonom, a mic po mic u ovu klasu silaze sve te inovacije o kojima smo donedavno samo maštali. Sve više proizvođača, uključujući i one koji nose stigmu elitizma, nude uređaje koji vas neće primorati da stavite hipoteku na babinu kuću ili stavite potpis na višegodišnji ugovor o vernosti nekom od mobilnih operatera.

ATV & NAUTICA ATV

Da ne dužimo više, evo našeg prikaza jeftinih telefona koje možete da pazarite na našem tržištu, grupisanih u tri cenovne kategorije. Sigurni smo da se među njima krije i vaš budući mezimac.

Niža srednja klasa

Kao donju granicu za nabavku novog pametnog telefona odredili smo 10.000 dinara. Za one koji su spremni da odvoje ovoliko ili pedesetak evra više, izabrali smo osam modela.

blank

Nokia 3310 (2017)
Redizajnirano izdanje jednog od najpopularnijih Nokijinih telefona publika širom planete čekala je s velikim nestrpljenjem. Osim prelepog dizajna i kompaktnih dimenzija, ovaj feature („ne-pametni“) telefon nudi ekran u boji od 2,4 inča sa QVGA rezolucijom, novi Series 30+ korisnički interfejs i kameru rezolucije 2 Mpx. Osim toga, Nokia 3310 ima vanserijsku autonomiju (do 7 dana), 16 MB sopstvene memorije i slot za microSD memorijsku karticu. Nažalost, ne podržava 4G ni 3G mreže (samo 2G/EDGE). Ako vam treba pouzdan telefon za razgovor i poruke, ovaj model je najbolji izbor.

8.990 RSD

Leave a Reply