Početna Gadgets Bežična diskoteka – Jabra Solemate Max

Bežična diskoteka – Jabra Solemate Max

Jabra Solemate Max daje zvuk kakav biste očekivali od mnogo većeg zvučnika. Ima dva visokotonca, dva vufera i specijalno napravljeni zvučnik za bas. Možete da ga koristite i u kući i na otvorenom, a žice vam neće biti potrebne – vašu plejlistu možete da kontrolišete pomoću Bluetooth ili NFC tehnologije. Prevashodno je namenjen za korišćenje u zatvorenom, ali je prenosiv i otporan na prskanje i prašinu, pa možete da ga ponesete sa sobom u skoro svim situacijama. Punjiva baterija modela Solemate Max’s može da traje 14 časova, a pomoću nje možete da punite i telefon. Bez obzira da li ćete Solemate Max koristiti za muziku, filmove, igrice, ili kao spikerfon za pozive – on je spreman za to. Kompanija Jabra je napravila aplikaciju pod nazivom Sound App koja vašoj muzici daje dodatnu dubinu. A uz tehnologiju Dolby Sound Space Expander, dobićete širi stereo zvuk bez smanjivanja zvuka u samom centru izvora.

ČETIRI NAČINA ZA POVEZIVANJE

Opcija 1: Držite 3 sekunde prekidač za uklj./isklj. pritisnut nagore. Ući ćete u režim za uparivanje, a lampica Bluetooth će početi da treperi. Sledite glasovna uputstva za uparivanje.
Opcija 2: Omogućite NFC na vašem mobilnom uređaju. Pažljivo prilonite NFC zonu na vašem uređaju uz NFC zonu na zvučniku Jabra Solemate Max.
Opcija 3: Upotrebite kabl koji se nalazi na donjoj strani stope i direktno ga priklučite na 3.5 mm audio ulaz.
Opcija 4: Utaknite USB kabl u vaš PC. Podesite da Jabra Solemate Max bude podrazumevani audio uređaj u opciji ‘Sound and Audio devices’.

Leave a Reply