Početna Broj 195 Budite u centru pažnje – HTC U premium telefoni

Budite u centru pažnje – HTC U premium telefoni

Seriju čine dva modela – jači, U Ultra i slabiji, U Play.

Panasonic TV

Model U Play ima FullHD ekran dijagonale 5,2 inča, dok snažniji model Ultra ima čak dva ekrana – glavni je QHD rezolucije i dijagonale 5,7 inča, dok je pomoćni (smešten iznad glavnog) rezolucije 160 x 1040 piksela i dijagonale 2 inča. Taj manji ekran, nazvan Dual Display, je odličan za brz i zgodan pristup stvarima koje najčešće koristite, kao što su omiljeni kontakti, aplikacije, podsetnici, obaveštenja o događajima… Jer ono što je vama bitno treba da je na vrhu.

U Ultra ima ugrađena čak četiri mikrofona koji imaju nekoliko funkcija. Svakako najzanimljivija je „osluškivanje“. Naime, telefon možete u potpunosti kontrolisati glasom. Čak i kad je zaključan, U Ultra će prepoznati vaš glas, otključati se i uraditi ono što mu kažete. Druga funkcija koju izvršavaju ovi vrhunski mikrofoni je snimanje 3D zvuka. Pored samog snimanja zvuka preko „diktafona“, 3D zvuk može biti i deo nekog video materijala 4K rezolucije.

Najbolji telefoni 2019

U Ultra ima vrhunski set kamera koje su potpomognute HTC-ovom UltraPixel tehnologijom. Zadnju kameru (12Mpx, Ultra Pixel 2, laserski autofokus, OIS, f/1.8) prati i prednja rezolucije čak 16Mpx koja može snimati FullHD video kao i panoramski selfi. Model U Play ima nešto slabiji, ali i dalje impresivan par kamera.

HTC je u U seriji izbacio 3,5-mm priključak za slušalice. Sada se one povezuju preko USB-C porta. Zahvaljujući tom daleko naprednijem priključku i HTC USonic tehnologiji, telefon preko slušalica, koje stižu s telefonom.

Osim preko slušalica, muziku je uživanje slušati i preko ugrađenih zvučnika. U Ultra poseduje dva zvučnika – visokotonac (logično postavljen na gornjem delu) i niskotonac (na donjem delu telefona).

Leave a Reply