Početna Gadgets Da li su DELL i dalje najpouzdaniji računari???

Da li su DELL i dalje najpouzdaniji računari???

Saznajte iz DELL-ovog portfolia novih modela

Panasonic TV

Novi portfolio komercijalnih računara odlikuje i unapređeni dizajn, produktivnost i održivost kako bi se zadovoljile rastuće potrebe raznovrsnih globalnih korisnika.

Dell linija komercijalnih računara donosi revolucionarnu hardversku bezbednost i najbolje prakse koji uključuju robusni program obezbeđenja lanca snabdevanja zasnovan na ustanovljenim najboljim praksama koje pokrivaju svaku komponentu od početka preko sklapanja do isporuke kupcima. Osim toga, Dell je potvrdio svoju lidersku poziciju na polju bezbednosti podataka i krajnjih tačaka kroz nova unapređena rešenja Dell Data Guardian i Dell Encription.

ATV & NAUTICA 2020

Dell Data Guardian sada obuhvata i dodatnu podršku za postojeću strukturu klasifikacije podataka koja obezbeđuje izvršenje i kontrole izvan mreže kompanije.

Dell Precision radne stanice
Kombinacija inovativnog dizajna i neuporedivih performansi čini Dell Precision proizvođačem broj jedan na polju radnih stanica. Zapravo, pet od sedam filmova nagrađenih oskarom koristilo je Precision radne stanice za renderovanje specijalnih efekata, uključujući i ovogodišnji pobednički film Bladerunner 2049. Najmoćnije mobilne radne stanice na svetu redizajnirane su kako bi bile tanje, lakše i manje i prilagođene VR funkcijama, kombinujući maksimalne performanse sa maksimalnom mobilnošću.

Dell Precision 7530 je prva 15-inčna Readi for VR mobilna radna stanica. Obe mobilne radne stanice su opremljene i vodećom tehnologijom za rad sa složenim, kreativnim radnim opterećenjem. Precision 7530 nudi superiorne performanse sa najvećim PCIe SSD kapacitetom koji 15-inčna mobilna radna stanica može da poseduje – do 6TB, dok 7730 omogućava upotrebu novih tehnologija kao što je veštačka inteligencija, razvoj mašinskog učenja i edge inference systems.

Dell Latitude portfolio čine računari malog formata dizajnirani za celodnevnu produktivnost koji vam omogućavaju da poslujete i van kancelarije. Kućište Dell Latitude 5491 i 5591 je umanjeno za oko 30% u poslednje tri generacije a unutar njega nalaze se najnovija tehnološka dostignuća, što ih čini najsnažnijim računarima iz ove serije do sada. Omogućavaju do 19 sati trajanja baterije, i pružaju snagu, prenosivost i povezanost koja je korisnicima neophodna u danima koji podrazumevaju duge sastanke ili međunarodne letove. Laptopovi su opremljeni 8-inčnim Intel® Core™ (i5/i7) vPro procesorom (45V H-serija), 2666MHz memorijom do 32GB, NVIDIA grafikom, a od dodatnih opcija Thunderbolt™ 3 i nizom opcija skladištenja od hard diskova do PCIe solid state storage.

Leave a Reply