Početna Tech Choice Best Buy Dubok i jasan zvuk – TEST: Sony MDR-V55

Dubok i jasan zvuk – TEST: Sony MDR-V55

Pristupačne DJ slušalice renomiranog brenda odlikuje privlačan dizajn i odlična reprodukcija niskih tonova

Kao slušalice namenjene disk džokejima, V55 ispunjavaju sva tri fizička kriterijuma ove kategorije: kompaktne su, robusne i udobne i obezbeđuju odličnu zvučnu izolaciju. Zbog velikih ruku od čvrste plastike sa podesivom visinom, dugačkog pljosnatog kabla u različitim bojama i školjki sa mekanim debelim sunđerima koji nežno pokrivaju uši i mogu da se preklope radi lakšeg pakovanja, ove slušalice prevazilaze osnovnu namenu i lako se mogu naći na spisku želja svakog ljubitelja dobrog zvuka.

Slušalice su konstruisane tako da omoguće nesmetano slušanje u bučnom okruženju (izolacija je zaista vrhunska), a neodimijumski drajver 40 mm obezbeđuje neobično snažan bas, u kome će posebno uživati ljubitelji elektronske muzike. Srednji tonovi pri tome ostaju čisti, pa je i ukupan kvalitet zvuka na veoma visokom nivou. Zahvaljujući ulaznoj snagi od 1000 m/W, V55 slušalice mogu će izaći na kraj i sa najsnažnijim Hi-Fi snimcima, dok osetljivost od 105 dB/mW obezbeđuje precizan zvuk bez obzira na jačinu.

Sony MDR-V55 zaslužuju preporuku kao pristupačne, udobne i kvalitetne slušalice prevashodno namenjene ljubiteljima dubljih tonova.

Sony MDR-V55
Snaga: 1 W
Drajveri: 40 mm
Frekvencija: 5-25.000 HZ
Osetljivost: 105 dB/mW
Impedanca: 40 Ohm
Kabl: pljosnati; 1,2 m
Masa: 220 g

Cena: 7.690 RSD
Kontakt: www.sony.rs

Leave a Reply