Početna Gadgets Džepni akumulator za kola – Cobra Electronics CPP 7500 JumPack

Džepni akumulator za kola – Cobra Electronics CPP 7500 JumPack

ATV & NAUTICA 2020

Zar ne bi bilo divno da možete da pokrenete motor svog automobila i napunite svoje mobilne uređaje preko iste baterije koja bez problema staje u vaš ranac ili tašnu? Cobra JumPack omogućava to i još mnogo više. Uz početnu jačinu struje od 200A i vršnu jačinu od 400A, Cobra JumPack ima dovoljno snage da pokrene većinu automobilskih motora više puta sa jednim punjenjem.

Ova kompaktni prenosni akumulator takođe sadrži i bateriju od 7.500 mAh sa USB izlazom od 2.1 A za brzo punjenje bilo kog mobilnog uređaja – od pametnih telefona, preko tableta do digitalnih fotoaparata, što ga čini idealnim dopunskim akumulatorom za kuću, kancelariju, vozilo ili na otvorenom. Cobra JumPack ima ugrađenu LED baterijsku lampu sa strobom i SOS funkcionalnošću za hitne slučajeve. Takođe ima i kablove za povezivanje sa akumulatorom automobila i dva načina za punjenje – preko zidne utičnice kada ste kod kuće ili preko punjača od 12V kada ste u pokretu. Šta bi vi pre izabrali, portabl akulumator za $130, ili čekanje prijatelja na -20 stepeni celzijusa?

ATV & NAUTICA 2020

Karakteristike:
• Pokrenite motor svog automobila ili napunite svoje mobilne uređaje – više puta
• Početna struja jačine 200A, vršna jačina struje 400A – može da pokrene većinu automobilskih motora.
• USB port od 2.1A za brzo punjenje prenosnih uređaja – brzo napunite svoj telefon, tablet ili drugi mobilni uređaj.
• Ugrađena LED baterijska lampa – super jako svetlo, strob i SOS funkcionalnost.
• Litijum-kobaltna baterija od 7500mAh – ostaje napunjena duže vreme i manja je od tradicionalnih prenosnih akumulatora.

Leave a Reply