Početna Gadgets Filmski doživljaj sa LG G7 ThinQ

Filmski doživljaj sa LG G7 ThinQ

Panasonic TV

Preko 60 medija iz šest zemalja, među kojima se našla i naša ekipa, učestvovalo je u prvom regionalnom događaju LG Hungary Mobile Communications ogranka, organizovanom u Korda Film studiju. Prisutni su imali priliku da testiraju nove funkcije LG G7ThinQ premijum pametnog telefona na pravoj filmskoj sceni. Korišćenjem ovih uređaja, profesionalni filmski stvaraoci su napravili kratke filmove sa srednjevekovnom i zombi apokalipsa tematikom, u kojima su glumili sami novinari.

„Ponosni smo što nam je pružena prilika da organizujemo prvu regionalnu konferenciju za štampu za LG Mobile Communications ogranak. Pozvani gosti su iz prve ruke videli najvažnije funkcije LG mobilnih telefona za 2018 godinu: G7ThinQ i Q7 pametni telefoni, kao i poslednje K serije, K9 i K11. „Značaj ovog događaja je takođe evidentan u činjenici da smo predstavili Q7 model samo dva dana nakon svetskog predstavljanja“ – izjavio je Daniel Kacso, marketing menadžer LG Hungary ogranka.

ATV & NAUTICA 2020

LG-jev najnoviji premijum pametni telefon, G7 ThinQ poseduje KU HA DE+ Fulvižn ekran sa dijagonalom od 6.1 inča, koji ostvaruje maksimalnu osvetljenost od 1,000 nita, čineći ga najsvetlijim i najživopisnijim ekranom na tržištu. Po prvi put na LG G7ThinQ dostupan je BumBo zvučnik. Sa novim izgledom G serije, okvirom od poliranog metala daje modelu G7 moderniji izgled, dopunjen sa Gorilla Glas 5 zaštitom sa obe strane telefona. Sa IP68, otpornošću na vodu i prašinu, LG G7ThiQ je dizajniran da ispuni zahteve testova najviših standarda kreiranih od strane Američke vojske, kako bi se procenile performanse opreme u nepovoljnom okruženju.

LG G7ThinQ je unapređen sa 8MP prednjom kamerom i 16MP jedinicom na poleđini, u standardnoj i široko ugaonoj konfiguraciji. LG je dodatno poboljšao VI funkcije kamere, koja je prvi put predstavljena u LG V30S ThinQ. VI kamera sada nudi 19 režima snimanja, u poređenju sa prethodnih osam, radi optimizovanih fotografija. Fotografije napravljene pri slabom osvetljenju sa LG G7ThinQ su podignute na potpuno novi nivo sa „Super Bright Camera“ funkcijom, uz pomoć koje su slike četiri puta svetlije tipičnih fotografija snimljenih pri slabom osvetljenju.

LG G7ThinQ je takođe jedan od prvih uređaja koji poseduje Google Lens funkcionalnost. Dostupna u sklopu Google Assistant i Google Photos, ova funkcija pruža više informacija o objektima kao što su znamenitosti, biljke, životinje, knjige i identifikacija teksta.

Leave a Reply