Početna Broj 204 Fitnes treker po meri – TEST: Samsung Gear Fit2 Pro

Fitnes treker po meri – TEST: Samsung Gear Fit2 Pro

Unapređena varijanta modela Gear Fit2 ispravlja nedostatke prethodnika i sveodiči da vreme fitnes trekera još uvek nije prošlo

blank
ATV & NAUTICA 2020

Popularnost elektronskih fitnes trenera na zapadnoj hemisferi postepeno opada jer novi modeli pametnih časovnika sadrže sve više funkcija usmerenih na upravljanje vežbanjem i drugim aspektima zdravog života. Međutim, novi model najpopularnijeg Samsungovog trekera dokazuje da u ovoj niši još uvek ima prostora za inovacije.

Zahvaljujući masi od samo 34 grama i zakrivljene poleđine ekrana koja lepo prati konture zgloba Gear Fit2 Pro je veoma udoban za rad, praktično se ne oseća na ruci i lako ćete zaboraviti da ga nosite dok ste u teretani, na trčanju, vožnji ili plivanju. Čist i jednostavan dizajn stavlja naglasak na ekran, mada oštre linije kućišta i pomalo čudan izbor boja neće baš na svakoga ostaviti dobar utisak. Minimalistički pristup prenosi se i na upravljački sistem koji uključuje dva mehanička dugmeta na desnoj strani (za povratak u prethodni, odnosno prelazak u sledeći meni). Kvalitet izrade plastične konstrukcije kućišta je na najvišem nivou, tako da ostavlja utisak da će s lakoćom izdržati sve izazove fizički (hiper)aktivnog korisnika.

ATV & NAUTICA ATV

Leave a Reply