Početna Broj 204 Fitnes treker po meri – TEST: Samsung Gear Fit2 Pro

Fitnes treker po meri – TEST: Samsung Gear Fit2 Pro

Unapređena varijanta modela Gear Fit2 ispravlja nedostatke prethodnika i sveodiči da vreme fitnes trekera još uvek nije prošlo

Panasonic TV

Popularnost elektronskih fitnes trenera na zapadnoj hemisferi postepeno opada jer novi modeli pametnih časovnika sadrže sve više funkcija usmerenih na upravljanje vežbanjem i drugim aspektima zdravog života. Međutim, novi model najpopularnijeg Samsungovog trekera dokazuje da u ovoj niši još uvek ima prostora za inovacije.

Zahvaljujući masi od samo 34 grama i zakrivljene poleđine ekrana koja lepo prati konture zgloba Gear Fit2 Pro je veoma udoban za rad, praktično se ne oseća na ruci i lako ćete zaboraviti da ga nosite dok ste u teretani, na trčanju, vožnji ili plivanju. Čist i jednostavan dizajn stavlja naglasak na ekran, mada oštre linije kućišta i pomalo čudan izbor boja neće baš na svakoga ostaviti dobar utisak. Minimalistički pristup prenosi se i na upravljački sistem koji uključuje dva mehanička dugmeta na desnoj strani (za povratak u prethodni, odnosno prelazak u sledeći meni). Kvalitet izrade plastične konstrukcije kućišta je na najvišem nivou, tako da ostavlja utisak da će s lakoćom izdržati sve izazove fizički (hiper)aktivnog korisnika.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Leave a Reply