Početna Broj 194 TEST: Logitech G900 Chaos Spectrum – Haos pod prstima

TEST: Logitech G900 Chaos Spectrum – Haos pod prstima

Igrač bez (dobrog) miša, kao dete bez slatkiša... + ergonomija, performanse, softver, autnomija - nema postolje za punjenje, malo dugmića za MMO igre

blank
ATV & NAUTICA 2020

Komponenta koju „normalni“ korisnici računara uglavnom stavljaju na poslednje mesto na listi prioriteta, igračima se nalazi na samom vrhu. Pogodili ste, u pitanju je miš, osnovno upravljačko sredstvo od koga zavise udobnost tokom višečasovnog tumaranja digitalnim bespućima, ali i sušta efikasnost igranja. Zato ova kategorija korisnika izboru silicijumskog glodara pridaje veliki značaj, a prva adresa kojoj se obraćaju obično je kompanija Logitech.

Kada su bežični miševi u pitanju, igrači su često sumnjičavi i radije se opredeljuju sa varijante sa „repom“, strahujući da se u odsutnom deliću sekunde ne pojavi neprijatan lag ili greška u interpretaciji komande. Logitech G900 Chaos Spectrum je pravi razlog da se ovi strahovi konačno ostave po strani, jer igračima od kojih se očekuju vrhunski dometi nudi baš sve što je potrebno: perfektnu bežičnu vezu, ergonomski dizajn podjednako komforan za levu ili desnu ruku i vrhunske performanse u igrama.

ATV & NAUTICA ATV

Leave a Reply